NBA

Πιάστηκαν στα χέρια οι Γκριν - Μπιλ!

Πιάστηκαν στα χέρια οι Γκριν - Μπιλ!

Ο Ντρέιμοντ Γκριν και ο Μπράντλι Μπιλ έπαιξαν για λίγα δευτερόλεπτα... ελευθέρα πάλη στην Oracle Arena του Οκλαντ, κατά τη διάρκεια του αγώνα Γουόριορς-Γουίζαρντς (VIDEOS).

Ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι συνήθως αυτός που προκαλεί τις φασαρίες στο ΝΒΑ. Στον αγώνα με την Ουάσινγκτον, πάντως, ήταν μάλλον το "θύμα". Όσο... θύμα μπορεί να είναι ο all-star των Γουόριορς, ο οποίος ενεπλάκη σε καυγά με τον Μπράντλι Μπιλ 19,5'' πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο Οκλαντ, με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δύο από το γήπεδο.

Τι ακριβώς συνέβη στην επίμαχη φάση; Στη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ ο Μπιλ χτύπησε από πίσω στο κεφάλι τον Γκριν και οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια, σε μία σκηνή που θύμιζε έντονα... ελευθέρα πάλη. Εν συνεχεία έπεσαν στο παρκέ, πριν ορμήξουν από πάνω τους πολλοί συμπαίκτες τους για να τους χωρίσουν. Μόλις ο Γκριν και ο Μπιλ σηκώθηκαν από το παρκέ της Oracle Arena (με τον πρώτο να έχει σχισμένη στα δύο τη φανέλα του) χρεώθηκαν αμφότεροι με τεχνικές ποινές και αποβλήθηκαν.

Γκριν: "Υπάρχει παρελθόν με μένα και το ΝΒΑ"

" Δεν ξέρω τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω εάν κάποιος σε χτυπήσει δύο φορές. Από παιδί σε μαθαίνουν να μην το επιτρέπεις αυτό. Τι υποτίθεται ότι θα έπρεπε να κάνω;" έλεγε στα αποδυτήρια των Γουόριορς ο Γκριν μετά το επεισόδιο με τον Μπιλ. " Υπάρχει παρελθόν με μένα και το ΝΒΑ. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ για την αποβολή μου", συμπλήρωσε ο φόργουορντ του Γκόλντεν Στέιτ.

Δείτε στα videos που ακολουθούν τον καυγά των Γκριν - Μπιλ, καθώς και την αντίδραση του γκαρντ της Ουάσινγκτον όταν ένας fan των Γουίζαρντς τον έβρισε καθώς αποχωρούσε από το γήπεδο...

(Photo credits: USA TODAY Sports)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ