NBA

Πήγε ο Rondo να βάλει τρικλοποδιά στον Crowder;

With a cast on his right thumb, Chicago Bulls' Rajon Rondo, center sits on the bench during the first quarter in Game 3 of the team's NBA basketball first-round playoff series against the Boston Celtics in Chicago, Friday, April 21, 2017. (AP Photo/Charles Rex Arbogast)
AP Photo/Charles Rex Arbogast AP

Κατά την διάρκεια του Game 3 της σειράς του αγώνα των Bulls με τους Celtics o - ευρισκόμενος στον πάγκο με πολιτικά ρούχα - Rajon Rondo φάνηκε να προσπαθεί να βάλει τρικλοποδιά στον Jae Crowder των Celtics.

Ο Rajon Rondo είναι ο μεγάλος άτυχος των Bulls, αφού λίγες ώρες πριν το τέλος του Game 3 της σειράς με τους Celtics ανακοινώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στον αντίχειρα και θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον . Ακόμα κι έτσι, πάντως, ο έμπειρος γκαρντ φάνηκε πως ήθελε με τον τρόπο του να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Βλέποντας την ομάδα του να βρίσκεται πίσω με μεγάλη διαφορά στην πρώτη περίοδο ( και τελικά να χάνει με 104-87 ) ο άλλοτε All Star γκαρντ φάνηκε να εκνευρίζεται κάποια στιγμή από τα συνεχόμενα εύστοχα σουτ των Celtics. Τι έκανε λοιπόν; Φάνηκε να προσπαθεί να βάλει τρικλοποδιά στον Jae Crowder έπειτα από ένα εύστοχο σουτ του τελευταίου!

Ο ίδιος αρνήθηκε μετά τον αγώνα ότι το έκανε, αλλά η κάμερα φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη.

Παρακάτω παρατίθεται η επίμαχη φάση:


AP Photo/Charles Rex Arbogast
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ