NBA

Πήγε να "πλακώσει" διαιτητή ο Doc Rivers!

Πήγε να "πλακώσει" διαιτητή ο Doc Rivers!

Ο προπονητής των Clippers, Doc Rivers, εκνευρίστηκε επειδή χρεώθηκε με τεχνική ποινή στον αγώνα της ομάδας του με τους Nets και πήγε να ορμήξει σε διαιτητή, κάτι που αποφεύχθηκε επειδή τον συγκράτησαν 4-5 άτομα!

Έχουμε δει ανά καιρούς πολλές ακραίες αντιδράσεις από προπονητές επειδή δεν συμφωνούσαν με κάποιο σφύριγμα. Αντιδράσεις σαν αυτή του προπονητή των Clippers, Doc Rivers, έπειτα από τεχνική ποινή που δέχθηκε στον αγώνα με τους Nets δεν βλέπουμε όμως κάθε μέρα!

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο αγώνας βρισκόταν στην παράταση, με το σκορ στο 117-115 υπέρ των Nets, όταν ο Rivers άρχισε να συνομιλεί σε ήρεμο τόνο με την διαιτητή Lauren Holtkamp. Τότε όμως ήρθε ο δεύτερος διαιτητής της αναμέτρησης, Ken Mauer, και χρέωσε με τεχνική ποινή τον προπονητή των Clippers επειδή είχε προχωρήσει πιο μπροστά από ότι επιτρέπεται βάσει κανονισμών. Συγκεκριμένα, ο Rivers είχε προχωρήσει πιο μπροστά από το κέντρο του γηπέδου και αυτό θεωρείται παράβαση.

Μόλις λοιπόν ο τεχνικός της ομάδας του L.A συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί εκνευρίστηκε και πήγε να επιτεθεί στον Mauer, με τους βοηθούς του και κάποιους παίκτες του να τον συγκρατούν! Αποτέλεσμα; Να αποβληθεί με δεύτερη τεχνική ποινή! Για την ιστορία, το παιχνίδι τελικά πήγε και σε δεύτερη παράταση, όπου τελικά οι Clippers γνώρισαν την ήττα με 127-122 . Παρακάτω παρατίθεται το βίντεο με την απίστευτη αντίδραση του Rivers από την στιγμή που δέχθηκε την πρώτη τεχνική ποινή κι έπειτα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ