NBA

Πήγε να έρθει στα χέρια με φίλαθλο ο Blake Griffin!

Πήγε να έρθει στα χέρια με φίλαθλο ο Blake Griffin!

O Blake Griffin κόντεψε να εμπλακεί σε καυγά με φίλαθλο κατά την διάρκεια του αγώνα των Clippers με τους Grizzlies επειδή ο τελευταίος προσπάθησε να τον τραβήξει από το χέρι εν ώρα αγώνα!

Το ΝΒΑ αρχίζει να αποκτά σταδιακά... ευρωπαϊκές συνήθειες. Και όχι τις καλές. Όσο περνάει ο κόσμος οι φίλαθλοι δείχνουν μία διάθεση να κάνουν πράγματα που δεν συνηθίζονται. Όπως αυτό που έκανε ένας φίλαθλος των Grizzlies στον αγώνα με τους Clippers ( νίκη των δεύτερων με 109-100 ). Τι έκανε όμως και παραλίγο να έχουμε σοβαρό επεισόδιο;

Με περίπου 4 λεπτά να μένουν για το τέλος του αγώνα ο Blake Griffin κυνήγησε την μπάλα σε μία φάση, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε κάποιους φιλάθλους. Έσωσε λοιπόν την κατοχή, αλλά στην συνέχεια όταν προσπάθησε να τρέξει ένιωσε κάποιον να τον τραβάει από το χέρι! Αυτός ο "κάποιος" ήταν ένας φίλαθλος των Grizzlies, με τον Griffin - όπως είναι λογικό - να εκνευρίζεται και να του ζητάει τον λόγο, με έναν εκ των διαιτητών να αντιλαμβάνεται αμέσως το σκηνικό και να μπαίνει στη μέση!

Για την ιστορία, ο φίλαθλος που είχε την έμπνευση να προσπαθήσει να εμποδίσει τον Griffin απομακρύνθηκε από το γήπεδο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ