NBA

Πήγε να αστοχήσει σε βολή, αλλά τα έκανε... μαντάρα ο Bazemore

Πήγε να αστοχήσει σε βολή, αλλά τα έκανε... μαντάρα ο Bazemore

Ο Kent Bazemore των Hawks θέλησε να αστοχήσει επίτηδες σε μία ελεύθερη βολή κόντρα στους Knicks για να δώσει στην ομάδα του μία ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε...

Το σενάριο γνωστό: Μία ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ με δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα και ένας παίκτης της βρίσκεται στις βολές. Το ζητούμενο είναι να αστοχήσει στην δεύτερη βολή, ώστε να πάρει αυτή η ομάδα το επιθετικό ριμπάουντ και να διεκδικήσει τη νίκη. Και ο παίκτης τα κάνει... μούσκεμα. Αυτό ακριβώς λοιπόν συνέβη στον αγώνα των Knicks με τους Hawks.

Με το σκορ στο 109-106 υπέρ των Knicks και 3.8 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα, o Kent Bazemore στήθηκε την γραμμή, έχοντας δικαίωμα για 2 βολές. Ευστόχησε στην πρώτη μειώνοντας σε 109-107 και μετά του ζητήθηκε να αστοχήσει στην δεύτερη, μήπως και η ομάδα του πάρει το επιθετικό ριμπάουντ και είτε ευστοχήσει σε δίποντο για να στείλει το ματς στην παράταση, είτε σε τρίποντο για να πάρει τη νίκη.

Ο Bazemore προσπάθησε να ακούσει τις εντολές που δέχθηκε. Μόνο που αυτό δεν πήγε και τόσο καλά, αφού έπειτα από σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε μόνο ταμπλό, με αποτέλεσμα (σωστά) να ακυρωθεί. Για την ιστορία, ακολούθως ο Kristaps Porzingis ευστόχησε σε 2 βολές, σφραγίζοντας τη νίκη των Knicks .

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε την άστοχη βολή του Bazemore.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ