NBA

Πήγαν να έρθουν στα χέρια Randle και Valanciunas

Πήγαν να έρθουν στα χέρια Randle και Valanciunas

Μία αγκωνιά του Randle στον Valanciunas και η απάντηση του δεύτερου με ένα σπρώξιμο εκτός φάσης κόντεψε να φέρει τα πράγματα εκτός ελέγχου ανάμεσα στους δυο τους στον αγώνα των Raptors με τους Lakers.

O Julius Randle πρέπει να μάθει να ελέγχει τα χέρια του. Ο Jonas Valanciunas πρέπει να ελέγχει τα... νεύρα του. Οι δυο τους λοιπόν έμαθαν με τον άσχημο τρόπο το... πρόβλημα του άλλου, με αποτέλεσμα να κοντέψουν να έρθουν στα χέρια στον αγώνα των Raptors με τους Lakers ( νίκη των πρώτων με 123-111 ).

Όλα ξεκίνησαν στην δεύτερη περίοδο από μία προσπάθεια του Julius Randle, ο οποίος σε ένα καλάθι που σημείωσε με λέι-απ άπλωσε το αριστερό του χέρι για να προστατευθεί, χτυπώντας με τον αγκώνα του στο πρόσωπο τον Valanciunas. Ο Λιθουανός όμως δεν σκόπευε να το αφήσει να περάσει έτσι αυτό.

Στην επόμενη φάση λοιπόν, ο Valanciunas δεν προσπάθησε καν να διεκδικήσει το ριμπάουντ έπειτα από προσπάθεια συμπαίκτη του. Απλώς πήγε από πίσω και έσπρωξε τον Randle! Αποτέλεσμα; Να εκνευριστεί ο Randle αυτή τη φορά και να αρχίσει να του φωνάζει και να πηγαίνει προς το μέρος του, με τον Valanciunas να γυρίζει και αυτός και να αρχίσει να πηγαίνει και αυτός προς την πλευρά του παίκτη των Lakers! Για καλή τύχη και των δύο ωστόσο οι συμπαίκτες τους μπήκαν στη μέση και η κατάσταση δεν έγινε χειρότερη.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ