NBA

Πήγαν να έρθουν στα χέρια Middleton και Dunn, τους χώρισε ο Γιάννης

Milwaukee Bucks' Khris Middleton during an NBA basketball game against the Detroit Pistons Wednesday, Dec. 6, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον Khris Middleton και τον Kris Dunn στον αγώνα των Bucks με τους Bulls, με τους δύο παίκτες να πέφτουν στο παρκέ και να κοντεύουν να έρθουν στα χέρια πριν τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους, με πρώτο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Khris Middleton και ο Kris Dunn αποφάσισαν να έρθουν λίγο πιο... κοντά προς το τέλος του αγώνα των Bucks με τους Bulls ( νίκη των δεύτερων με 115-106 ). Μόνο που ήρθαν τόσο κοντά που κόντεψαν να έρθουν στα χέρια.

Με σχεδόν 17 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα οι δύο παίκτες προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν μία καλύτερη θέση κοντά στο καλάθι, με τον Middleton να κάνει βήματα προς τα πίσω και να σπρώχνει. Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στον γκαρντ των Bulls, ο οποίος άρπαξε από την φανέλα των Middleton και τον πέταξε στο παρκέ, πέφτοντας από πάνω του! Αποτέλεσμα; Να υπάρξει ένταση για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να μπουν στη μέση οι συμπαίκτες των δύο παικτών για να αποφευχθούν τα χειρότερα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σπεύδει να συγκρατήσει τον συμπαίκτη του. Για την ιστορία, οι διαιτητές απέβαλλαν και τους δυο παίκτες.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τι ακριβώς έγινε:


AP Photo/Aaron Gash
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ