NBA

Πήγαν να έρθουν στα χέρια και αποβλήθηκαν Morris-Portis

Πήγαν να έρθουν στα χέρια και αποβλήθηκαν Morris-Portis

Ο Marcus Morris των Celtics και o Bobby Portis των Bulls αποβλήθηκαν στον αγώνα των ομάδων τους, αφού η κατάσταση μεταξύ τους πήγε να ξεφύγει.

Ο Bobby Portis των Bulls και ο Marcus Morris των Celtics ήρθαν λίγο πιο κοντά από ότι έπρεπε στον αγώνα των ομάδων τους και αποβλήθηκαν.

Με το παιχνίδι να είναι ντέρμπι ( τελικά κέρδισαν οι Celtics με 111-104 ) οι δυο τους κάποια στιγμή αντάλλαξαν κάποια "γαλλικά" στην τρίτη περίοδο, με αποτέλεσμα ο Morris να απωθήσει τον Portis και οι δυο τους να χρεωθούν από μία τεχνική ποινή. Αυτό ωστόσο δεν τους εμπόδισε να συνεχίσουν να μιλάνε σε... θερμό τόνο, με τους διαιτητές τελικά να τους αποβάλλουν για να αποφύγουν τα χειρότερα.

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί ότι την στιγμή που οι δυο τους είδαν ότι αποβλήθηκαν, αμφότεροι κοίταξαν με απορία τον διαιτητή που τους χρέωσε με την δεύτερη τεχνική ποινή, αφού θεωρούσαν ότι δεν έκαναν κάτι μεμπτό!

Στα αξιοσημείωτα, τέλος, είναι και το γεγονός ότι ο Marcus Morris αποβλήθηκε μόλις λίγη ώρα αφού είχε αποβληθεί ο δίδυμος αδελφός του, Markieff Morris, στον αγώνα των Wizards με τους Hawks!

Δείτε το σχετικό VIDEO και διαπιστώστε κατά πόσο οι δύο παίκτες έχουν δίκιο:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ