NBA

Πέταξε την μπάλα στον διαιτητή και αποβλήθηκε ο Draymond Green

Golden State Warriors forward Draymond Green (23) in the second half of an NBA basketball game Saturday, Feb. 3, 2018, in Denver. The Nuggets won 115-108. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Η κόντρα που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους παίκτες και τους διαιτητές στο ΝΒΑ συνεχίζεται, με τον Draymond Green να είναι ξανά στο επίκεντρο έπειτα από την αποβολή του στον αγώνα με τους Thunder επειδή πέταξε την μπάλα προς έναν εκ των διαιτητών της αναμέτρησης.

Κάθε μέρα και ένα καινούριο "κρούσμα". Για την κόντρα ανάμεσα στους παίκτες και τους διαιτητές στο ΝΒΑ ο λόγος, με τον Draymond Green να παίρνει την σκυτάλη αυτή τη φορά στην ήττα των Warriors από τους Thunder .

Με το παιχνίδι να έχει ξεφύγει και τον σταρ των Warriors να έχει ήδη χρεωθεί με μία (αυστηρή) τεχνικη ποινή, ένας διαιτητής του καταλόγισε επιθετικό φάουλ πάνω στον Abrines. Η αντίδραση του Green; Να πετάξε την μπάλα στον διαιτητή με ειρωνική διάθεση, αλλά σίγουρα όχι επιθετικά. Αυτο το γεγονός ωστόσο ήταν απλώς ό,τι χρειαζόταν ο διαιτητής για να τον χρεώσει με δεύτερη τεχνική ποινή και να τον αποβάλλει!

Την στιγμή που ο Green αντιλήφθηκε ότι είχε μόλις αποβληθεί... πάγωσε για λίγο και μετά έβαλε τα γέλια. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Reggie Miller, ο οποίος ήταν μεταξύ αυτών που μετέτιδαν το παιχνίδι έβαλε κι αυτός τα γέλια, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι από την στιγμή που ο Green πέταξε την μπάλα ήταν δεδομένο ότι θα αποβληθεί. Όπως και να έχει, αυτή ήταν η 13η φετινή τεχνική ποινή για τον φόργουορντ των Warriors.

Δείτε το VIDEO και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:


AP Photo/David Zalubowski
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ