NBA

Παραλίγο σύρραξη ανάμεσα σε Westbrook και Valanciunas

Παραλίγο σύρραξη ανάμεσα σε Westbrook και Valanciunas

Οι Russell Westbrook και Jonas Valanciunas αντάλλαξαν μερικά... γαλλικά και κόντεψαν να έρθουν στα χέρια, αλλά τελικά τους χώρισαν οι ψυχραιμότεροι.

Ο Jonas Valanciunas και ο Russell Westbrook φρόντισαν να προσθέσουν κι αυτοί τα ονόματά τους στη μεγάλη λίστα με τους παίκτες που κόντεψαν να έρθουν στα χέρια την φετινή σεζόν στο ΝΒΑ στον αγώνα των Thunder με τους Raptors ( νίκη των πρώτων με 124-107 ). Και η αφορμή για αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο... χαζή.

Το σκηνικό έχει ως εξής: Με τον Westbrook να βρίσκεται στο παρκέ έπειτα από ένα φάουλ που έχει καταλογιστεί στην διεκδίκηση ενός ριμπάουντ, ο Valanciunas θέλησε να πάρει την μπάλα από τα χέρια του για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο Westbrook όμως δεν του την έδωσε. Και ο Valanciunas ξαναπροσπάθησε να πάρει την μπάλα. Και ο Westbrook δεν του την έδωσε, παρά τον χτύπησε κιόλας ελαφρά, επειδή ο Λιθουανός στάθηκε από πάνω του, κάτι που ο σταρ των Thunder το θεώρησε υποτιμητικό. Και μετά ξεκίνησαν τα... όμορφα, με τους δυο τους να αρχίσουν να σπρώχνονται, πριν μπουν στη μέση οι συμπαίκτες τους για να τους χωρίσουν.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ