NBA

Παραλίγο να πέσουν μπουνιές στο Heat-Cavaliers!

Παραλίγο να πέσουν μπουνιές στο Heat-Cavaliers!

Το τέλος του αγώνα των Heat με τους Cavaliers σημαδεύτηκε έναν... έντονο τσακωμό που ξεκίνησε από τον - ευρισκόμενο στον πάγκο με πολιτικό λόγω τραυματισμού - J.R Smith, ο οποίος κόντεψε να έρθει στα χέρια με τη μισή ομάδα του Miami

O J.R Smith των Cavaliers έχει να αγωνιστεί από τις 20 Δεκεμβρίου 2016 λόγω τραυματισμού στον αντίχειρα. Αυτό ωστόσο δεν τον εμπόδισε να φτάσει μία ανάσα από το να κάνει... ροντέο το παιχνίδι των Cavs με τους Heat εκτός έδρας ( νίκη για το Miami με 120-92 ) όταν άρχισε να ανταλλάσσει κουβέντες με τον Dion Waiters των Heat, με πολύ κόσμο να μπαίνει ανάμεσά τους για να τους χωρίσει!

Όσο για το πώς έφτασε η κατάσταση μέχρι εκεί; Ο Smith φάνηκε να εκνευρίζεται περίπου πριν το τέλος του αγώνα, όταν ο Rodney McGruder των Heat φάνηκε να χτυπάει στην πλάτη τον Channing Frye μετά από ένα φόλοου κάρφωμα που σημείωσε. Το γεγονός αυτό εκνεύρισε τον Smith, ο οποίος από εκείνο το σημείο κι έπειτα άρχισε να φωνάζει στον McGruder, με τον Waiters να απαντάει από την άλλη πλευρά του γηπέδου, όπου βρισκόταν στον πάγκο, με αποτέλεσμα να υπάρξει αυτή η ένταση μετά το τέλος του αγώνα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ