NBA

Παραλίγο να λιποθυμήσει εν ώρα αγώνα ο προπονητής των Κουφού-Παπαγιάννη

Sacramento Kings head coach David Joerger stands on the court in the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Friday, Jan. 19, 2018, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
AP Photo/Brandon Dill AP

Ο τεχνικός των Kings, Dave Jorger, τρόμαξε κόσμο στον αγώνα με τους Spurs όταν σε μια στιγμή έντασης έπεσε στα γόνατα και κόντεψε να λιποθυμήσει, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Η πίεση που έχουν να διαχειριστούν οι προπονητές στο ΝΒΑ είναι μεγαλύτερη από ότι μπορεί να αντιληφθεί ο κόσμος. Και είναι στιγμές όπως αυτή του προπονητή των Kings, Dave Joerger, που βοηθούν τον κόσμο να καταλάβει ότι ακόμα και αυτή η δουλειά έχει πίεση.

Στον αγώνα των Kings με τους Spurs λοιπόν, ο 43χρονος τεχνικός σηκώθηκε κάποια στιγμη απότομα από την θέσ του για να διαμαρτηρηθεί στους διαιτητές. Ο οργανισμός του όμως δεν άντεξε την ένταση, με αποτέλεσμα ο προπονητής των Κουφού και Παπαγιάννη να πέσει στα γόνατα επειδή ζαλίστηκε.

Αμέσως το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο των Kings έτρεξε προς το μέρος του, με τον Joerger να αποδεικνύεται ότι δεν είχε κάτι σοβαρό, αλλά να απομακρύνεται από το γήπεδο για προληπτικούς λόγους.

Δείτε το σχετικό VIDEO:


AP Photo/Brandon Dill
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ