NBA

Όταν ο Ford μονομάχησε με τον Jordan

Όταν ο Ford μονομάχησε με τον Jordan

Πέρασαν 12 χρόνια από τον θάνατο του Alphonso Ford, για να κυκλοφορήσουν highlights από το καλύτερό του ματς στο ΝΒΑ, απέναντι στους Chicago Bulls του Michael Jordan.

Το πρωί της Κυριακής (4/9) διαβάσατε στο NBA Greece λεπτομέρειες από το μικρό πέρασμα του Alphonso Ford από το ΝΒΑ. Δεν έπαιξε πολύ στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, όμως απέναντι στους Bulls του Michael Jordan έκανε την καλύτερη εμφάνισή του σε αυτό το σύντομο πέρασμα από τους Philadelphia 76ers.

O αδικοχαμένος Αμερικανός star ("έφυγε σαν σήμερα, στις 4/9/2004) που έδωσε το όνομά του στο βραβείο του πρώτου σκόρερ κάθε σεζόν στη Euroleague, δεν τρόμαξε από τον αξεπέραστο MJ (που εκείνο το βράδυ έμεινε στους 12 πόντους με 5/16 σουτ και δυσκολεύτηκε να οδηγήσει την ομάδα του Chicago στη νίκη). Έκανε το παιχνίδι του, πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά ηττήθηκε.

Χρειάστηκε να περάσουν 21 χρόνια για να βρεθούν τα highlights του Ford από εκείνο το παιχνίδι. Παρακολουθήστε αυτό το σπάνιο VIDEO και δείτε τον Big Al απέναντι στην κορυφαία ομάδα στην ιστορία του αθλήματος. Για την ιστορία, τελείωσε τον αγώνα με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και ένα κλέψιμο σε 38 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ