NBA

Ονειρεύονται δίδυμο Γιόκιτς-Τεόντοσιτς οι Νάγκετς!

Ονειρεύονται δίδυμο Γιόκιτς-Τεόντοσιτς οι Νάγκετς!

Οι Ντένβερ Νάγκετς θέλουν διακαώς τον Μίλος Τεόντοσιτς σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα. Ελεύθερος μένει το καλοκαίρι ο Σέρβος γκαρντ.

Οι Ντένβερ Νάγκετς βρήκαν χρυσάφι όταν επέλεξαν τον Νίκολα Γιόκιτς στο Νο. 41 του Draft πριν από τρία χρόνια. Τώρα θέλουν να τον συνδυάσουν και με τον καλύτερο πασέρ στην Ευρώπη, τον Μίλος Τεόντοσιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα του novosti.rs .

Όπως αναφέρει το σερβικό δημοσίευμα, οι Νάγκετς ενδιαφέρονται από το περασμένο καλοκαίρι για τον γκαρντ της ΤΣΣΚΑ και σκοπεύουν να κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση του τον προσεχή Ιούλιο, όταν θα ανοίξει η ελεύθερη αγορά του ΝΒΑ. Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν και όπως είναι φυσικό πολλές θα είναι οι ομάδες που θα... σφαχτούν στα πόδια του.

Το Σαν Αντόνιο, η Γιούτα και τα σάλαρι καπ

Το καλοκαίρι, βέβαια, αναμένεται να εμπλακούν ακόμα αρκετές ομάδες του ΝΒΑ στο κυνήγι του πιο ακριβοθώρητου Ευρωπαίου παίκτη. Ήδη έχει υπάρξει φημολογία για ενδιαφέρον του Σαν Αντόνιο και της Γιούτα και λογικά στην πορεία θα προστεθούν κι άλλες.

Όσον αφορά, πάντως, αυτές που έχουν ακουστεί ήδη, η θεμελιώδης διαφορά του Ντένβερ από τις άλλες δύο είναι ότι σε αντίθεση με το Σαν Αντόνιο (που βρίσκεται πάνω από το όριο του φόρου πολυτελείας) και τη Γιούτα (βρίσκεται κοντά σε αυτό), αυτό θα έχει άφθονο χώρο στο σάλαρι καπ για να προσφέρει μεγάλο συμβόλαιο στον Τεόντοσιτς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ