NBA

Οι Starters, ο Γιάννης και το κρύο ανέκδοτο

Οι Starters, ο Γιάννης και το κρύο ανέκδοτο

Πριν μερικές εβδομάδες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε ένα κρύο ανέκδοτο για τον Μπαράκ Ομπάμα. Τώρα ήρθε το επιτελείο μίας εκπομπής του ΝΒΑ TV να τον βοηθήσει να νιώσει καλύτερα, λέγοντας ένα ακόμα χειρότερο!

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες από τη Media Day των Bucks, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα αστείο που δεν κατάλαβε κανείς στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να φανεί κάπως... περίεργο . Και ήταν δεδομένο ότι αυτό δεν θα έμενε έτσι.

Η εκπομπή "The Starters" του ΝΒΑ TV θέλησε να βοηθήσει τον Γιάννη να εξιλεωθεί, θέτοντας το εξής ερώτημα: Ποιο θα μπορούσε να είναι καλύτερο (ή μήπως χειρότερο;) αστείο από αυτό που έκανε ο Έλληνας φόργουορντ; Και η απάντηση είναι η αλήθεια ότι έδειχνε να πληροί όλες τις προϋποθέσεις, διά στόματος Tas Melas, του Ελληνοκαναδού συμπαρουσιαστή της εκπομπής! Τι έκανε λοιπόν ο Melas; Πήγε το ανέκδοτο σε άλλο επίπεδο, υποδεικνύοντας στον Γιάννη τι έπρεπε να πει!

Ο Ελληνοκαναδός παρουσιαστής ξεκίνησε με το "Knock, Knock" και στην απάντηση "ποιος είναι", απάντησε "Kawhi" εκ του Kawhi Leonard των Spurs. Όταν λοιπόν η επόμενη ερώτηση ήταν "Kawhi who?" απάντησε με " Kawhi you are mad bro?", μετατρέποντας ουσιαστικά το "Kawhi" σε... "Why?" που σημαίνει "γιατί;" με την φράση να σημαίνει δηλαδή " γιατί είσαι νευριασμένος αδελφέ;" (!) και στην συνέχεια έσκισε το πουκάμισό του, αποκαλύπτοντας από μέσα την μπλούζα του που έγραφε "Greek Freak Nation"! Έτσι είναι, οι Έλληνες πρέπει να στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Απολαύστε το σχετικό βίντεο!

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ