NBA

Οι Νικς δεν ξέρουν πως γράφεται το όνομα του παίκτη που επέλεξαν στο ντραφτ!

Frank Ntilikina answers questions during an interview after being selected by the New York Knicks as the eighth pick overall during the NBA basketball draft, Thursday, June 22, 2017, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
AP Photo/Frank Franklin II AP

Στη πρώτη του προπόνηση με τους Νικς ο Φρανκ Ντιλικίνα... άλλαξε όνομα, αφού στη στην φανέλα που του έδωσαν από τη Νέα Υόρκη έλειπαν κάποια γράμματα από το όνομά του!

Στη Νέα Υόρκη γενικώς ψάχνονται τον τελευταίο καιρό λόγω και της απόλυσης του Φιλ Τζάκσον από την θέση του προέδρου της ομάδας. Ξέρουν ότι πρέπει να βάλουν κάποια πράγματα σε μία σειρά. Και ένα από αυτά είναι να μάθουν πώς λέγεται ο παίκτης που επέλεξαν στο Νο8 του ντραφτ!

Ο λόγος για τον Φρανκ Ντιλικίνα, του οποίου το όνομα με λατινικούς χαρακτήρες είναι Frank Ntilikina. Μάλλον όμως αυτό ξέχασε να το πει κάποιος στον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για την δημιουργία της φανέλας που δόθηκε στον Γάλλο για την πρώτη του προπόνηση στην ομάδα, με αποτέλεσμα αυτή να γράφει στην πλάτη της "Ntilinka"!

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ίσως "κόπηκαν" κάποια γράμματα επειδή δεν χωρούσαν όλα σε αυτή την φανέλα. Από την στιγμή βέβαια που οι Μπακς βρήκαν τον τρόπο να χωρέσουν το όνομα "Antetokounmpo" στην φανέλα τους, μάλλον το "Ntilikina" δε μοιάζει και πολύ μεγάλο.

Δείτε παρακάτω το... πειστήριο του λάθους των Νικς όπως δημοσιεύτηκε στο twitter:


AP Photo/Frank Franklin II
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ