NBA

Οι Καβαλίερς μπήκαν στο γήπεδο με τη μουσική των Monstars!

Οι Καβαλίερς μπήκαν στο γήπεδο με τη μουσική των Monstars!

Οι Καβαλίερς αποφάσισαν να τρολάρουν τους Σέλτικς για τη δήλωση του Αϊζέια Τόμας περί Monstars. Στο τέλος, πάντως, αυτοί που την πάτησαν ήταν οι ίδιοι (VIDEOS).

Οι Καβαλίερς χαλάρωσαν επικίνδυνα μετά το 2-0 μέσα στη Βοστώνη και ιδιαίτερα μετά την εμφατική νίκη στον δεύτερο ανατολικό τελικό. Πολλοί (οι περισσότεροι στο Κλίβελαντ) πίστεψαν ότι η σειρά έχει λήξει. Οι Καβς έπαιζαν σε πολύ υψηλό επίπεδο και αισθάνονταν τεράστια αυτοπεποίθηση έπειτα από 10 συνεχόμενες νίκες στα φετινά Playoffs.

Οι πρωταθλητές ήταν τόσο επιβλητικοί μέχρι στα προηγούμενα παιχνίδια, που αποφάσισαν στο Κλίβελαντ να τρολάρουν τους Σέλτικς λίγο πριν από την έναρξη του τρίτου αγώνα . Πώς; Βάζοντας να παίζει στα μεγάφωνα του σταδίου η μουσική των Monstars από το Space Jam, τη στιγμή που οι Καβαλίερς έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Αϊζέια Τόμας μπορεί να έλειπε από την Quicken Loans Arena, εντούτοις η δήλωση που έκανε μία ημέρα πριν από τον δεύτερο αγώνα δεν μπορεί να ξεχαστεί. " Δεν φοβόμαστε το Cleveland. Δεν είναι οι Monstars. Δεν βρίσκονται στο Space Jam" είχε πει τότε ο γκαρντ των Σέλτικς. Για ένα βράδυ, λοιπόν, οι "κέλτες"... βρέθηκαν στο Space Jam και αντιμετώπισαν τους Monstars. Και όπως συνέβη και στην προ 20ετίας ταινία, τους νίκησαν...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ