NBA

Οι Hawks σόκαραν τους Spurs

Οι Hawks σόκαραν τους Spurs
GETTY IMAGES

Με ηγέτη τον Schroder οι Hawks κέρδισαν τους Spurs με θετικό τον Dorsey. Πήραν το ντέρμπι της Νέας Τόρκης οι Knicks, νίκες για Bulls και Grizzlies.

Η Atlanta είναι η χειρότερη ομάδα σε... Δύση και Ανατολή. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι αν βρει την ευκαιρία να κερδίσει ένα παιχνίδι δεν θα το κάνει. Και το κατάλαβαν καλά οι Spurs, βλέποντας τους Hawks να τους κερδίζουν με 102-99. Το San Antonio είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά το τρίποντο του Danny Green στο τέλος δεν βρηκε στόχο. Και, για... κερασάκι στην τούρτα, είδαν και τον Manu Ginobili να αποχωρεί τραυματίας από το παρκέ με πρόβλημα στον τετρακέφαλο.

Ο Dennis Schroder με 26 πόντους (και όλα τα κρίσιμα καλάθια στο τέλος) ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ersan Ilyasova να προσθέτει 20 πόντους και τον Tyler Dorsey 5 πόντους με 1/2 δίποντα και 1/2 τρίποντα. Για τους Spurs, o LaMarcus Aldridge είχε 25 πόντους και οι Kyle Anderson και Patty Mills από 13 πόντους.

Δείτε εδώ το boxscore με τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης .

Η Νέα Υόρκη ανήκει στους Knicks

Οι Hawks σόκαραν τους Spurs

Οι Knicks εξακολουθούν να στοχεύουν στα playoffs. Οι Nets απλώς περιμένουν να περάσει μία ακόμα σεζόν όπου μένουν στην αφάνεια. Το μεταξύ τους παιχνίδι στο Brooklyn λοιπόν κύλησε μάλλον... αναμενόμενα, με τους Knicks να παίρνουν τελικά τη νίκη με 119-104.

Ο Kristaps Porzingis με 26 πόντους ήταν ο κορυφάιος των Knicks, με τον Michael Beasley να προσθέτει 23 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους Nets, o DeMarre Carroll είχε 22 πόντους και ο Caris LeVert 20 πόντους.

Δείτε εδώ το boxscore με τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης .

Οι Bulls σταμάτησαν τους Heat

CHICAGO, IL - DECEMBER 18:  Nikola Mirotic #44 of the Chicago Bulls celebrates hitting a three point shot against the Philadelphia 76ers on December 18, 2017 at the United Center in Chicago, Illinois. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.  Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Gary Dineen/NBAE via Getty Images)
CHICAGO, IL - DECEMBER 18: Nikola Mirotic #44 of the Chicago Bulls celebrates hitting a three point shot against the Philadelphia 76ers on December 18, 2017 at the United Center in Chicago, Illinois. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Gary Dineen/NBAE via Getty Images) GETTY IMAGES

Έπειτα από 7 σερί νίκες οι Heat γνώρισαν και την πίκρα της ήττας. Υπεύθυνο για αυτό το γεγονός ήταν οι Bulls, οι οποίοι επιβλήθηκαν με 119-111 του Miami, έχοντας 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο Justin Holiday είχε 25 πόντους με 7/11 τρίποντα και οι Zach LaVine και Nikola Mirotic από 18 πόντους για τους Bulls. Για τους Heat, που έχασαν με τραυματισμό στο αριστερό γόνατο τον Tyler Johnson (αποχώρησε με φορείο), o Goran Dragic είχε 22 πόντους, o Kelly Olynyk 21 πόντους και ο Wayne Ellington 20 πόντους.

Δείτε εδώ το boxscore με τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης .

Ανώτεροι οι Grizzlies

Οι Hawks σόκαραν τους Spurs

Οι Grizzlies φάνηκε ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη από τους Lakers. Και για αυτό ακριβώς και την πήραν, επικρατώντας με 123-114 των "Λιμνανθρώπων", που είδαν ένα σερί 4 νικών να φτάνει στο τέλος του.

Ο Dillon Brooks με 19 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Marc Gasol να προσθέτει 17 πόντους και τον Tyreke Evans 15 πόντους και 12 ασίστ. Για τους Lakers, o Kentavious Caldwell-Pope είχε 27 πόντους και ο Kyle Kuzma 18 πόντους.

Δείτε εδώ το boxscore με τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης .

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ