NBA

Οι Διάσημοι στο Μιλγουόκι για να δουν τον Αντετοκούμπο στο Μπακς - Σέλτικς!

Οι Διάσημοι στο Μιλγουόκι για να δουν τον Αντετοκούμπο στο Μπακς - Σέλτικς!

Οι Διάσημοι νίκησαν 10-6 τους Μαχητές και θα βρεθούν τελικά στο Μιλγουόκι για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μπακς - Σέλτικς για τα playoffs του NBA. Αποχώρησε η Φελίσια Τσαλαπάτη. (VIDEOS)

Το καλύτερο έπαθλο στο Survivor 2 κέρδισαν οι Διάσημοι, οι οποίοι νίκησαν 10-6 τους Μαχητές και θα βρεθούν τελικά στο Μιλγουόκι για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μπακς - Σέλτικς για τα playoffs του NBA.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τούς ανακοίνωσε ότι το έπαθλο είναι το μεγαλύτερο που έχει ποτέ δοθεί στο Survivor. Εκτός από το ταξίδι στις ΗΠΑ και τον αγώνα που θα παρακολουθήσουν, θα έχουν και ένα χορταστικό γεύμα και θα κοιμηθούν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Οι Διάσημοι τρελάθηκαν από χαρά που θα ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι ο στόχος ήταν ένα καλάθι μπάσκετ, όπου θα έπρεπε να ευστοχήσουν σε δυο βολές.

Οι Μαχητές ήταν πολύ απογοητευμένοι για την απώλεια του επάθλου, ενώ μετά έχασαν και το έπαθλο των συμβόλων, όπου οι Διάσημοι απήλαυσαν μια μπουγάτσα. Κακή περίοδος για τους Μαχητές, με συνεχείς ήττες...

Μετά, ακολούθησε το συμβούλιο αποχώρησης και η Φελίσια Τσαλαπάτη αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, με τη Ροδάνθη Καπαρού και τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη να συνεχίζουν στο παιχνίδι και να βρίσκονται στην ένωση των δυο ομάδων την ερχόμενη εβδομάδα.



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ