NBA

"Οι Bucks δεν μπορούν να επιτρέψουν στον Γιάννη να προπονηθεί"

"Οι Bucks δεν μπορούν να επιτρέψουν στον Γιάννη να προπονηθεί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τις 3 Αυγούστου είχαν "συμβουλεύσει" οι Μιλγουόκι Μπακς την Ελληνική Ομοσπονδία να μην κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προπονήσεις με την εθνική ομάδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε την απόφασή του να μην συνεχίσει στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας στις 19 Αυγούστου, δηλαδή μία εβδομάδα μετά την απουσία του από το φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία στο Βελιγράδι. Κι όμως, οι Μπακς είχαν επικοινωνήσει από τις 3 Αυγούστου με την Ελληνική Ομοσπονδία, ζητώντας εγγράφως ώστε ο Αντετοκούνμπο να μην συνεχίσει να προπονείται με την Εθνική, χωρίς πάντως να του απαγορεύσουν τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ.

Την επιστολή των Μπακς έβγαλε στη δημοσιότητα η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", στην οποία οι Μπακς ενημερώνουν ότι ο Γιάννης έχει τραυματισμό στο χόνδρο του δεξιού γονάτου.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

" Επανερχόμαστε σε ένα email που σας έστειλε το ΝΒΑ στις 2 Αυγούστου 2017. Παρακαλούμε να ενημερωθείτε, ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξετάστηκε από την γιατρό μας (δρ. Γουίλιαμ Ρας), αφού προηγουμένως ένιωσε πόνο στο γόνατο από αθλητικές δραστηριότητες. Η εξέταση αποκάλυψε τραυματισμό στον χόνδρο στο δεξί γόνατό του.

Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, η οποία θέτει τον Γιάννη σε σημαντικό κίνδυνο τραυματισμού, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας αναφέρουμε ότι οι Μπακς δεν μπορούν να επιτρέψουν στον Γιάννη να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα μπάσκετ αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής Εθνικής ομάδας. Σχεδιάζουμε να επανεκτιμήσουμε την κατάσταση του Γιάννη την επόμενη εβδομάδα και θα σας πληροφορήσουμε αν υπάρξει κάποια βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του.

Στο μεταξύ σας στέλνουμε την επικεφαλής μας στο τμήμα ενδυνάμωσης (Σούκι Χόμπσον) στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον Γιάννη με την αποκατάσταση του γονάτου του. Ελπίζουμε ότι η κατάσταση του Γιάννη θα βελτιωθεί, έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τις μπασκετικές του δραστηριότητες με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στην διοργάνωση της FIBA Eurobasket 2017.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να συζητήσετε, παρακαλώ καλέστε με στο...".

Η επιστολή των Bucks στην Ελληνική Ομοσπονδία:

"Οι Bucks δεν μπορούν να επιτρέψουν στον Γιάννη να προπονηθεί"
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ