NBA

Ο Μπατίστ στους Καβαλίερς!

Ο Μπατίστ στους Καβαλίερς!

Πριν καλά καλά κρεμάσει τα παπούτσια του ο Μάικ Μπατίστ ετοιμάζεται για τη νέα του καριέρα: αυτή του προπονητή! Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αναλαμβάνει πόστο στους Κλήβελαντ Καβαλίερς. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο Sport24.gr.

Ακριβώς! Ο Μάικ Μπατίστ έχει συμφωνήσει (σ.σ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη) να ενταχθεί στο ευρύτερο τεχνικό επιτελείο των Κλήβελαντ Καβαλίερς, της ομάδας του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Αμερικανος, που συνέδεσε το όνομα του με τον Παναθηναϊκό κατακτώντας τρεις τίτλους στην Euroleague, θα δουλέψει στο προπονητικό τιμ της "θυγατρικής" ομάδας των Καβς, των Κάντον Τσάρτζ που συμμετέχουν στο NBDL, έχοντας επιφορτιστεί με την προπόνηση των ψηλών παικτών.

Μάλιστα ο Μπατίστ έχει μιλήσει με τον Ντέιβιντ Μπλατ (που τον εκτιμά ιδιαίτερα) για το συγκεκριμένο ρόλο. Πρόκειται φυσικά για μια εισαγωγική θέση και μια πρώτη εμπειρία για τον Μπατιστ, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να ακολουθήσει μια καριέρα προπονητή.

Επί της ουσίας θα είναι άμεσος συνεργάτης του Ισπανού Ζόρντι Φερνάντεθ, ο οποίος έγινε ο νεαρότερος ξένος προπονητής (σ.σ υπάρχουν τέσσερις αυτή τη στιγμή) που αναλαμβάνει χρέη head coach στο NBDL.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες του ΝΒΑ διατηρούν σχέσεις με ομάδες του NBDL, στις οποίες στέλνουν παίκτες που έχουν συμβόλαιο, αλλά όχι θέση στην 12άδα, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να πάρουν αγωνιστικές εμπειρίες.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ