NBA

Ο Valanciunas πέταξε στο παρκέ τον LeBron!

Toronto Raptors center Jonas Valanciunas shoots a free throw during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Wednesday, April 5, 2017, in Auburn Hills, Mich. (AP Photo/Carlos Osorio)
AP Photo/Carlos Osorio AP

O Jonas Valanciunas μπλέχτηκε με τον LeBron James στην διεκδίκηση ενός ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να τον πετάξει στο παρκέ με δύναμη!

Οι Cavaliers επιβλήθηκαν εύκολα με 115-94 των Raptors στο Cleveland στο Game 3 της σειράς, κάνοντας το 3-0 . Η κυριαρχία των Cavs είναι δεδομένη μέχρι στιγμής στην σειρά, με το Toronto να δείχνει ανήμπορο να αντιδράσει. Ο Jonas Valanciunas πάντως έδειξε ότι, τουλάχιστον αυτός, έχει σφυγμό. Έστω και αν το έδειξε με... λάθος τρόπο.

Κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου του αγώνα, λοιπόν, με το σκορ στο 54-54, ο Λιθουανός μπλέχτηκε με τον LeBron James στην διεκδίκηση ενός ριμπάουντ. όντας εκνευρισμένος λοιπόν από την έκβαση της φάσης - και βλέποντας ότι ετοιμαζόταν να πέσει το παρκέ - ο Λιθουανός σέντερ βρήκε ισορροπία με έναν... εναλλακτικό τρόπο: Πέταξε με δύναμη τον LeBron στο παρκέ, με αποτέλεσμα να χρεωθεί με φάουλ!

Δείτε το σχετικό VIDEO:


AP Photo/Carlos Osorio
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ