NBA

Ο Τζεντίλε εξήγησε γιατί άργησε να δοκιμάσει στο ΝΒΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο γεγονός πως δεσμευόταν με την Αρμάνι Μιλάνο τόνισε ως αιτία της... καθυστερημένης παρουσίας του στο Summer League του ΝΒΑ ο Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Παρά το γεγονός πως την τελευταία τετραετία το όνομα του Αλεσάντρο Τζεντίλε ακουγόταν έντονα για το ΝΒΑ, ουδέποτε έκανε το βήμα προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Φέτος το καλοκαίρι όμως, ήρθε η μεγάλη στιγμή. Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα συμμετάσχει στο Summer League με στόχο να πείσει πως αξίζει ένα συμβόλαιο στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Δίχως την αίγλη και τη λάμψη του παρελθόντος, αλλά με περισσότερη δίψα από ποτέ για να επιστρέψει στον... σωστό -για εκείνον- δρόμο. Αυτόν των επιτυχιών και των μεγάλων συμβολαίων. Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με τη Βίρτους Μπολόνια να χάνει στο νήμα το εισιτήριο για τα playoffs, αλλά με τον ίδιο να έχει 16.8 πόντους, 6.3 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ και 1.1 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Γιατί όμως άργησε τόσο πολύ να κάνει το βήμα για το ΝΒΑ (έστω κι αν πρόκειται για το Summer League); " Θα έπρεπε να είχα πάει τα προηγούμενα χρόνια, αλλά έμεινα στο Μιλάνο λόγω της αγάπης μου για τον σύλλογο. Τώρα, είμαι free agent και έχω την ευκαιρία να ζήσω μια τέτοια εμπειρία. Θα το αντιμετωπίσω με μεγάλο ενθουσιασμό", απάντησε στη "Gazzetta dello Sport" ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, που πέρσι δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στον Παναθηναϊκό Superfoods στο τετράμηνο που έμεινε στην Αθήνα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ