NBA

Ο Ty Lawson έχει βαλθεί να μας τρελάνει!

Sacramento Kings guard Ty Lawson (10) in the second half of an NBA basketball game Monday, March 6, 2017, in Denver. The Nuggets won 108-96. (AP Photo/David Zalubowski)
(AP Photo/David Zalubowski) AP

Ο ΝΒΑερ Ty Lawson κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω, αφού ανακοίνωσε μέσω VIDEO ότι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, αλλά λίγο αργότερα έγραψε νέο tweet όπου ανέφερε ότι δεν έχει υπογράψει σε Κινεζική ομάδα!

Ο Ty Lawson φαίνεται ότι είναι έτοιμος να γίνει ο επόμενος σταρ που θα αγωνιστεί στην Κίνα. Ή μάλλον όχι. Ή μάλλον ναι. Ή μάλλον όχι. Μπερδευτήκατε; Δεν είστε οι μόνοι!

O 30χρονος γκαρντ - ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε 9.9 πόντους και 4.8 ασίστ μέσο όρο με την φανέλα των Sacramento Kings - κατάφερε να τρελάνει κόσμο, αφού αρχικά ανακοίνωσε μέσω VIDEO που δημοσίευσε ο γνωστός δημοσιογράφος David Pick ότι είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στους Shanxi Dragons - ομάδα του Κινεζικού πρωταθλήματος - και λίγο αργότερα έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ότι δεν έχει υπογράψει στην Κίνα!

Πώς γίνεται τώρα να διαψεύσει ένα VIDEO που μιλάει ο ίδιος είναι κάτι που προφανώς το ξέρει μόνο αυτός. Δείτε το σχετικό VIDEO, αλλά και το tweet του Lawson, το οποίο δημοσιεύτηκε λίγα λεπτά αργότερα, με αποτέλεσμα πολλοί followers του να βρουν την ευκαιρία να τον τρολάρουν:

Ο Ty Lawson έχει βαλθεί να μας τρελάνει!

(AP Photo/David Zalubowski)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ