NBA

Ο τεχνικός των Grizzlies αποβλήθηκε και "στόλισε" με βρισιές διαιτητή!

Memphis Grizzlies interim coach J.B. Bickerstaff calls to players during the second half of an NBA basketball game against the Utah Jazz on Wednesday, Feb. 7, 2018, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Ο προπονητής των Grizzlies, J.B Bickerstaff, εκνευρίστηκε από την αποβολή του στον αγώνα με τους Jazz και κινήθηκε απειλητικά εναντίον των διαιτητών, βρίσκοντάς τους για αρκετή ώρα μέχρι να αποχωρήσει.

Τα νεύρα στο ΝΒΑ παραμένουν τεταμένα. Μετά λοιπόν από μία σειρά παικτών που τα έβαλαν με τους διαιτητές, ήρθε η σειρά και ενός προπονητή να πράξει το ίδιο. Ο λόγος για τον τεχνικό των Grizzlies, J.B Bickerstaff, o οποίος στην ήττα της ομάδας του από τους Jazz είχε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα!

Βλέποντας το Memphis να μένει πίσω στο σκορ, ο νεαρός τεχνικός εκνευρίστηκε με κάποιο σφύριγμα και μπήκε στο παρκέ να διαμαρτυρηθεί. Αποτέλεσμα αυτής της αντίδρασής του ήταν να αποβληθεί, με τον ίδιο όμως να μη μένει εκεί.

Ξέροντας ότι έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσε να δεχθεί νέα τεχνική ποινή, ο τεχνικός των Grizzlies κατευθύνθηκε απειλητικά προς τους διαιτητές, αρχίζοντας να τους βρίζει, με τους παίκτες και τους βοηθούς του να τον συγκρατούν και τελικά να τον πείθουν να αποχωρήσει.

Δείτε το σχετικό VIDEO:


AP Photo/Brandon Dill
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ