NBA

"Ο Τελέτοβιτς θα μπορούσε να πεθάνει"

"Ο Τελέτοβιτς θα μπορούσε να πεθάνει"
COPYRIGHT 2014, SPORTSPORT HTTP://SPORTSPORT.BA

Ο Μίρζα Τελέτοβιτς διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας στους πνεύμονες. Η επιμονή του γιατρού των Μπρούκλιν Νετς είναι αυτή που τον κράτησε, εν τέλει, στη ζωή.

Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας με το οποίο διαγνώστηκε ο Μίρζα Τελέτοβιτς ( διπλή πνευμονική εμβολή) βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο Βόσνιος πάουερ φόργουορντ είναι υποχρεωμένος να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά με βάση όσα προκύπτουν από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, αυτό είναι το μικρότερο κακό που μπορούσε να του τύχει.

Βλέπετε, έτσι όπως είχε η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν πολύ δύσκολο να πεθάνει. Για την ακρίβεια, αρκούσε να μπει στο αεροπλάνο μαζί με την ομάδα του για να πει "αντίο" στον κόσμο. Όπως αποκάλυψε ο GM των Μπρούκλιν Νετς, Μπίλι Κινγκ, ο γιατρός της ομάδας, Τιμ Ουόλς, ήταν αυτός που ουσιαστικά τον κράτησε στη ζωή.

Πως; Αρνήθηκε να τον αφήσει να ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα από το Λος Άντζελες για τη Γιούτα, προκειμένου για τον αγώνα με τους Τζαζ. Όπως αποκάλυψε ο Μπίλι Κινγκ, " στο παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Κλίπερς παραπονέθηκε ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά. Οι γιατροί της ομάδας τον συνόδευσαν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός της ομάδας, Τιμ Ουόλς, ήταν κάθετος στο ενδεχόμενο να μπει στο αεροπλάνο με την ομάδα, πριν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε στους πνεύμονες. Αυτά έδειξαν πως έχει θρόμβους".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ