NBA

Ο Steven Adams έριξε... καρατιά στα γεννητικά όργανα του Beal!

Ο Steven Adams έριξε... καρατιά στα γεννητικά όργανα του Beal!

To είδαμε και αυτό! Ο Steven Adams των Thunder έριξε μία εντυπωσιακή κλωτσιά στα γεννητικά όργανα του Bradley Beal χωρίς να χρεωθεί φάουλ (!) μέχρι αρκετή ώρα αργότερα τελικά να χρεωθεί με τεχνική ποινή!

Οι διαιτητές είναι κι αυτοί άνθρωποι και κάνουν λάθη. Ενίοτε και... εξώφθαλμα, όπως το να μην δουν ότι ένας παίκτης έριξε εναέρια κλωτσιά στα γεννητικά όργανα αντιπάλου του! Αυτό ακριβώς συνέβη και στον αγώνα των Thunder με τους Wizards ( νίκη των πρώτων με 121-112 ).

Το παιχνίδι λοιπόν βρισκόταν στην τρίτη περίοδο, όταν ο Steven Adams προσπάθησε να πάρει καλύτερη θέση κοντά στο καλάθι από τον Marcin Gortat. Εκεί που άρχισαν να σπρώνονται λοιπόν μετά από το άστοχο σουτ του Westbrook, ο Adams έπεσε στο παρκέ. Πέφτοντας ωστόσο κλώτσησε στα γεννητικά όργανα τον Bradley Beal που έπαιρνε το ριμπάουντ, με τον σταρ των Wizards να "διπλώνει" στη μέση από τον πόνο!

Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν συγκίνησε τους διαιτητές, οι οποίοι άφησαν το παιχνίδι να εξελιχθεί, με τον Adams μάλιστα να κλέβει την μπάλα από τον Beal και να κερδίζει και φάουλ! Τελικά, κι έπειτα από πολλές διαμαρτυρίες των Wizards, οι διαιτητές είδαν το replay της φάσης και αποφάσισαν να χρεώσουν με τεχνική ποινή τον Adams. Επειδή όμως είχαν ήδη καταλογίσει το φάουλ, ο Νεοζηλανδός εκτέλεσε στην συνέχεια κανονικά βολές!

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ