NBA

Ο Schroder τσακωνόταν με τον Howard και... ξέχασε τον Curry

Ο Schroder τσακωνόταν με τον Howard και... ξέχασε τον Curry

Ο Dennis Schroder το έκανε κι αυτό. "Τσακωνόταν" με τον Dwight Howard, την ώρα που ο παίκτης που μάρκαρε έβαζε τρίποντο. Λεπτομέρεια: Μάρκαρε τον Stephen Curry (VIDEO)!

Ο Dennis Schroder έχει προκαλέσει πολλές φορές την οργή του προπονητή του από τότε που πήγε στην Atlanta. Άλλες φορές για τις αποφάσεις που παίρνει μέσα στο γήπεδο και άλλες για τη συμπεριφορά του εκτός αγωνιστικών χώρων. Κόντρα στο Golden State, πάντως, ο Γερμανός πόιντ γκαρντ έκανε κάτι που σπάνια βλέπεις.

Ο Schroder άρχισε να "τσακώνεται" με τον Dwight Howard για μία κακή συνεργασία που είχαν στην προηγούμενη φάση και κατά κάποιον τρόπο... ξέχασε ότι μαρκάρει τον Stephen Curry. Όταν λοιπόν το παιχνίδι άρχισε ξανά, ο σούπερ σταρ εκμεταλλεύτηκε την έντονη συνομιλία των δύο παικτών των Hawks και έβαλε σχεδόν ανενόχλητος τρίποντο!

Βλέποντας το Golden State να παίρνει το προβάδισμα με αυτό το καλάθι, ο Mike Budenholzer ζήτησε αμέσως τάιμ άουτ. Οι μεν Hawks δεν προηγήθηκαν ξανά στο σκορ. Ο δε Schroder δεν ξαναμπήκε στο γήπεδο...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ