NBA

Ο Sabonis ισοπέδωσε τον LeBron με πολύ σκληρό φάουλ

Ο Sabonis ισοπέδωσε τον LeBron με πολύ σκληρό φάουλ

Ο Domantas Sabonis αποφάσισε να σταματήσει τον LeBron James με ένα φάουλ βγαλμένο από την δεκαετία του 80', πετώντας στο παρκέ τον σταρ των Cavaliers.

Ο Domantas Sabonis είναι μόλις 21 ετών, οπότε δεν έχει δει live το... ξύλο που έπεφτε στο ΝΒΑ (εντός και εκτός εισαγωγικών) τις δεκαετίες του 80' και του 90'. Αυτό δεν τον εμπόδισε ωστόσο στον αγώνα των Cavaliers με τους Pacers ( νίκη των πρώτων με 100-97 ) να κάνει ένα πολύ σκληρό φάουλ στον LeBron James, το οποίο έμοιαζε βγαλμένο από εκείνες τις εποχές του ΝΒΑ.

Ο γιος του σπουδαίου Arvydas Sabonis αποφάσισε στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου του παιχνιδιού ότι δεν είχε άλλον τροπο να σταματήσει τον σταρ των Cavs (ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 46 πόντους), οπότε σε μία διείσδυση του αντιπάλου του απλώς τον έπιασε από τους ώμους και τον πέταξε στο παρκέ!

Αξίζει να αναφερθεί ότι παρά την ένταση του αγώνα, δεν υπήρξε κανένας τσακωμός ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων μετά από αυτό το φάουλ, το οποίο ακολούθως οι διαιτητές χαρακτήρισαν ως flagrant 1.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ