NBA

Ο Pachulia φοβάται για τα παιδιά του λόγω Leonard

Golden State Warriors center Zaza Pachulia shoots against the Portland Trail Blazers during the first half of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series, Monday, April 24, 2017, in Portland, Ore. (AP Photo/Craig Mitchelldyer)
Golden State Warriors center Zaza Pachulia shoots against the Portland Trail Blazers during the first half of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series, Monday, April 24, 2017, in Portland, Ore. (AP Photo/Craig Mitchelldyer) AP

Ο τραυματισμός του Kawhi Leonard εκμηδένισε τις πιθανότητες πρόκρισης των San Antonio Spurs στον τελικό, την ώρα που δημιουργεί μεγάλους μπελάδες στον θύτη του (Zaza Pachulia), ο οποίος φοβάται για αντίποινα με στόχο τα παιδιά του.

Από την στιγμή που ο Kawhi Leonard τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι των τελικών της Δύσης, άπαντες έπεσαν πάνω στον Zaza Pachulia, χρεώνοντάς του το γεγονός. Κι η αλήθεια είναι πως ο τρόπος με τον οποίο τραυματίστηκε ο ηγέτης των San Antonio Spurs σηκώνει πολλή κουβέντα, δεδομένου ότι ο σέντερ των Golden State Warriors βάζει με ύπουλο τρόπο το πόδι του κάτω από αυτό του γκαρντ/φόργουορντ των "Σπιρουνιών".

Το διάστρεμμα που υπέστη τον κράτησε εκτός από τον δεύτερο και τον τρίτο τελικό, οι "Πολεμιστές" είναι με την "σκούπα" στο χέρι (3-0 η σειρά μέχρι στιγμής), κι αυτό είναι λογικό να δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό στην απέναντι πλευρά. Σε σημείο να φοβάται ο Zaza Pachulia για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών του!

Ο σέντερ του Golden State ενημέρωσε πως δέχεται απειλές, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να στείλει άτομα ιδιωτικής ασφάλειας για να παραλάβουν τα παιδιά του από το σχολείο στο οποίο φοιτούν. Κι αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις δηλώσεις που έκανε ο Gregg Popovich πριν από το Game 2 των τελικών της Δύσης, όταν τον κατηγόρησε ευθέως για άνανδρη κίνηση.

" Δεν κατηγορώ τον "Pop" για αυτά που είπε, αλλά πρέπει να καταλάβει πως ασκεί μεγάλη επιρροή με τα λόγια του, και δυστυχώς υπάρχουν άτομα που δεν μπορείς να ελέγξεις", δήλωσε αρχικά για το γεγονός ο Zaza Pachulia στην USA TODAY, για να προσθέσει πως " προσωπικά, ως άτομο, δεν έχω πρόβλημα να το διαχειριστώ. Δεν μπορώ όμως να βλέπω την οικογένειά μου να περνάει όλο αυτό. Η γυναίκα και τα παιδιά μου δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό, είναι αθώοι. Σιχαίνομαι που μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν τους αξίζει κάτι τέτοιο".

AP Photo/Craig Mitchelldyer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ