NBA

Ο Marcus Morris αποβλήθηκε και έδωσε σφαλιάρα στα οπίσθια διαιτητή!

Boston Celtics' Marcus Morris reacts after being ejected during the fourth quarter of an NBA basketball game against the Toronto Raptors in Boston, Saturday, March 31, 2018. The Celtics won 110-99. (AP Photo/Michael Dwyer)
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Ο Marcus Morris αντέδρασε με τον πιο περίεργο τρόπου που έχουμε δει έπειτα από την αποβολή του με διπλή τεχνική ποινή από τους διαιτητές, αφού έδωσε σφαλιάρα στα οπίσθια ενός εξ αυτών!

Έχουμε δει αντιδράσεις και αντιδράσεις από παίκτες την στιγμή της αποβολής τους με τεχνική ποινή. Από High-5 μέχρι κυνηγητό και βρισιές. Αυτό που έκανε ο Marcus Morris πάντως όταν αποβλήθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα των Celtics με τους Raptors ( νίκη των πρώτων με 110-99 ) δεν το έχουμε ξαναδεί!

Ο φόργουορντ των Celtics βρισκόταν στην γραμμή των βολών έπειτα από μία ένταση που είχε προηγηθεί και είχε οδηγήσει τους διαιτητές στο να χρεώσουν από μία τεχνική αυτός και ο C.J Miles των Raptors. Ενώ όμως βρισκόταν στην γραμμή συνέχισε να μιλάει με τους αντιπάλους του, μέχρι που κάποια στιγμή δεν άντεξε από αυτά που του έλεγε ο DeMar DeRozan και άρχισε να του λέει "Drop it, Drop it" που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει " άστο να περάσει".

Το ύφος που είχε όμως όταν το έλεγε αυτό δεν άρεσε σε έναν από τους διαιτητές που αποφάσισε να τον αποβάλει! Και τότε ήρθε η αντίδραση του Morris η οποία παραξένεψε τους πάντες: Έδωσε σφαλιάρα στα οπίσθια του διαιτητή που τον απέβαλλε (!) όπως κάνουν συνήθως οι συμπαίκτες μεταξύ τους! Δεδομένου ότι οι παίκτες δεν επιτρέπεται να έχουν σωματική επαφή με τους διαιτητές πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Morris να μην τιμωρηθεί απλώς με κάποιο πρόστιμο, αλλά ίσως και με κάποιον αγώνα αποκλεισμό.

Δείτε το περίεργο VIDEO:



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ