NBA

Ο Marc Gasol σκοράρει και με το κεφάλι!

Ο Marc Gasol σκοράρει και με το κεφάλι!

Ο Marc Gasol έδειξε για ακόμα μία φορά ότι έχει ταλέντο και στο ποδόσφαιρο, αφού ευστόχησε σε σουτ που επιχείρησε με το κεφάλι κατά την διάρκεια μίας διακοπής στον αγώνα των Grizzlies με τους Spurs! Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο.

Οι Grizzlies ηττήθηκαν με 96-82 από τους Spurs στον δεύτερο αγώνα της σειράς των playoffs του ΝΒΑ και πλέον βρίσκονται πίσω με 2-0 νίκες . Κατά την διάρκεια μίας διακοπής του αγώνα ωστόσο ο Marc Gasol μας πρόσφερε μία τρελή φάση.

Ο Ισπανός center αποφάσισε να μας δείξει μία άλλη πλευρά του ταλέντου του, αφού κατά την διάρκεια μίας διακοπής έπειτα από φάουλ που καταλογίστηκε στον συμπαίκτη του, Vince Carter, πάνω στον Kawhi Leonard είδε τη μπάλα να έρχεται προς το μέρος του και έκανε κεφαλιά, ευστοχώντας στο σουτ που επιχείρησε!

Δείτε την τρομερή φάση:

Όσοι βέβαια παρακολουθούν τον Marc Gasol ξέρουν ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη προσπάθειά του να σκοράρει με το κεφάλι! Κι αυτό γιατί στο παρελθόν έχει ξαναδοκιμάσει την τύχη του αρκετές φορές. Και παρακάτω παρατίθενται τα... αποδεικτικά στοιχεία!



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ