NBA

Ο LeBron προσποιήθηκε ότι θα πιει μπύρα εν ώρα αγώνα!

Cleveland Cavaliers' LeBron James (23) drives past Toronto Raptors' DeMar DeRozan (10) in the second half in Game 1 of a second-round NBA basketball playoff series, Monday, May 1, 2017, in Cleveland. The Cavaliers won 116-105. (AP Photo/Tony Dejak)
AP Photo/Tony Dejak AP

Ο LeBron James είχε... κέφια στον αγώνα με τους Raptors και σε μία διακοπή του παιχνιδιού άρπαξε ένα μπουκάλι μπύρα από μία κοπέλα που βρισκόταν κοντά στο παρκέ, προσποιούμενος ότι θα πιει μία γουλιά (VIDEO)!

Οι Cavaliers επιβλήθηκαν εύκολα με 116-105 των Raptors στον πρώτο αγώνα της σειράς του δεύτερου γύρου των playoffs . Μετά το παιχνίδι ωστόσο, λίγοι ασχολήθηκαν με το αποτέλεσμα, αφού ο τελικός νικητής είχε κριθεί αρκετά νωρίς. Πολύς κόσμος ωστόσο ασχολήθηκε με μία συμβολική κίνηση του LeBron να "προσποιηθεί" ότι θα πιει μπύρα εν ώρα αγώνα!

Το παιχνίδι βρισκόταν στην τρίτη περίοδο του αγώνα όταν ο James έφυγε στον αιφνιδιασμό και κέρδισε φάουλ, αστοχώντας στο λέι-απ. Έχοντας πάρει φόρα λοιπόν, κατευθύνθηκε προς την πλάγια γραμμή, όπου βλέποντας μία κοπέλα να κρατάει ένα μπουκάλι μπύρας της το άρπαξε από το χέρι και προσποιήθηκε ότι ετοιμαζόταν να πιει μία γουλιά!

Όπως είναι λογικό, οι φίλαθλοι ξέσπασαν σε γέλια εκείνη την στιγμή, με τον James να δίνει αμέσως το μπουκάλι στην κοπέλα, εστιάζοντας αμέσως την προσοχή του στην συνέχεια στο παιχνίδι.

Μετά τον αγώνα βέβαια οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για αυτή του την κίνηση, με τον ίδιο να νιώθει εμφανώς άβολα για αυτό, δηλώνοντας αστειευόμενος ότι " δεν είμαι τύπος που του αρέσει η μπύρα. Αν η κοπέλα κρατούσε στο χέρι της πάντως ένα ποτήρι με κρασί πιθανότατα θα έπινα μία γουλιά".

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με την επίμαχη φάση:


AP Photo/Tony Dejak
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ