NBA

Ο Κάζινς "ξάπλωσε" στο παρκέ τον Ουέστμπρουκ με αγκωνιά

New Orleans Pelicans center DeMarcus Cousins (0) elbows Oklahoma City Thunder guard Russell Westbrook (0) in the head, drawing an ejection from the game, in the second half of an NBA basketball game in New Orleans, Monday, Nov. 20, 2017. (AP Photo/Scott Threlkeld)
AP Photo/Scott Threlkeld AP PHOTO/SCOTT THRELKELD

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς ξέφυγε λίγο στον αγώνα των Πέλικανς με τους Θάντερ, αφού έριξε αγκωνιά στο κεφάλι στον Ράσελ Ουέστμπρουκ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς δεν φημίζεται για την ηρεμία του. Αυτή τη φορά πάντως ήταν μάλλον περισσότερο απρόσεκτος παρά εκνευρισμένος, κάνοντας το κλασικό λάθος που κάνει ένας ψηλός μετά το ριμπάουντ: Άρχισε να στρίβει το σώμα του με τους αγκώνες διευρυμένους. Μόνο που αυτή τη φορά χτύπησε στο κεφάλι τον Ράσελ Ουέστμπρουκ και - σωστά - αποβλήθηκε.

Ο σέντερ των Πέλικανς είδε τον Ουέστμπρουκ να πλησιάζει μετά από ένα αμυντικό ριμπάουντ που "κατέβασε" στον αγώνα των Πέλικανς με τους Θάντερ ( νίκη με 114-107 για τους πρώτους ) και θέλησε να προστατέψει τη μπάλα. Το έκανε όμως με τον λάθος τρόπο. Και πλήρωσε τις συνέπειες.

Δείτε το σχετικό VIDEO:


AP Photo/Scott Threlkeld
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ