NBA

Ο καυγάς Παπαγιάννη-Μπέντερ

Ο καυγάς Παπαγιάννη-Μπέντερ

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε τον πρώτο του καυγά στο ΝΒΑ, όταν τσακώθηκε με τον Ντράγκαν Μπέντερ κατά τη διάρκεια του αγώνα Κινγκς-Σανς. Αυτή η κόντρα πάντως έχει και υπόβαθρο (VIDEO).

Ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Ντράγκαν Μπέντερ είχαν αναμετρηθεί μία φορά όλη κι όλη στο παρελθόν (στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων του 2014). Δεν χρειάστηκε πάντως να διασταυρωθούν περισσότερες για να δημιουργηθεί μία κόντρα μεταξύ τους, η οποία πέρασε σε άλλο επίπεδο τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Golden 1 Center του Σακραμέντο, κατά τη διάρκεια του τελευταίου εντός έδρας των Κινγκς με τους Σανς .

Λίγο πριν από τη λήξη της πρώτης περιόδου ο Παπαγιάννης και ο Μπέντερ προσπάθησαν να πάρουν καλύτερη θέση στη ρακέτα των Σανς, μόνο που τα σπρωξίματα έγιναν όλο και πιο δυνατά, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να μιλούν έντονα ο ένας στον άλλον. Ο Ελληνας σέντερ ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με τον Κροάτη και η παρέμβαση του Μαρκίς Κρις, που απώθησε τον Παπαγιάννη για να προστατεύσει τον συμπαίκτη του, δεν βοήθησε την κατάσταση.

Εν τέλει ο καυγάς των δύο σταμάτησε εκεί, αφού οι παίκτες χρεώθηκαν από μία τεχνική ποινή (ήταν η πρώτη του Παπαγιάννη στο ΝΒΑ!) και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Η κοκορομαχία του Παπαγιάννη με τον Μπέντερ έχει πάντως υπόβαθρο και άμεσα εμπλεκόμενος σε αυτήν είναι ο πατέρας του Ελληνα σέντερ!

Ο Κανέλλος Παπαγιάννης είχε αμφισβητήσει πολλές φορές το ταλέντο του Ντράγκαν Μπέντερ στο παρελθόν μέσω του Twitter, ενώ τον Οκτώβριο του 2015 τον είχε αποκαλέσει soft, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι ο γιος του είναι καλύτερος παίκτης και ταιριάζει καλύτερα στο ΝΒΑ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ