NBA

Ο McGregor "διέλυσε" τον Green στο Instagram

Golden State Warriors forward Draymond Green (23) reacts to a foul against the Cleveland Cavaliers in the first half of Game 4 of basketball's NBA Finals in Cleveland, Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Ron Schwane)
Golden State Warriors forward Draymond Green (23) reacts to a foul against the Cleveland Cavaliers in the first half of Game 4 of basketball's NBA Finals in Cleveland, Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Ron Schwane) AP

Μία φωτογραφία του Conor McGregor με φανέλα των Golden State Warriors έφερε τη διαδικτυακή αντίδραση του Draymond Green, με τους δύο άνδρες να... τιμούν το trash talking στο Instagram.

Η μονομαχία του Conor McGregor με τον Floyd Mayweather αποτελεί το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης στις ΗΠΑ τις τελευταίες εβδομάδες, ειδικά από την στιγμή που μένει περίπου ένας μήνας για τη μεγάλη μονομαχία των δύο ανδρών στο Las Vegas.

Άπαντες χωρίζονται σε στρατόπεδα, με τον Draymond Green να τάσσεται υπέρ του 40χρονου πυγμάχου, όπως φάνηκε από σχόλιο που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο φόργουορντ των Golden State Warriors "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του Conor McGregor με μπλούζα της ομάδας του (και μάλιστα με το Νο23, που φοράει ο ίδιος), σχολιάζοντας πως " είμαστε όλοι με τον Floyd, βγάλ τη από πάνω σου".

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει βέβαια από την απέναντι πλευρά, με τον Conor McGregor να περνάει στην αντεπίθεση, σχολιάζοντας στο συγκεκριμένο post πως " αυτή είναι η φανέλα του CJ Watson, φίλε. Δεν ξέρω ποιος στον διάολο είσαι. Σε σέβομαι όμως μικρέ, συνέχισε να παλεύεις και μείνε στο σχολείο. Τώρα, αναρωτήσου γιατί υποστηρίζω τον CJ, όταν δεν ξέρω τίποτα για το μπάσκετ. Εγώ παίζω με κεφάλια, όχι με μπάλα. Αυτό δεν είναι παιχνίδι, μικρέ".

Ο McGregor "διέλυσε" τον Green στο Instagram

AP Photo/Ron Schwane

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ