NBA

Ο Ginobili λέει "Αντετοκούνμπο" χωρίς κανένα πρόβλημα!

San Antonio Spurs guard Manu Ginobili, of Argentina, walks upcourt during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Clippers, Tuesday, Nov. 7, 2017, in San Antonio. San Antonio won 120-107. (AP Photo/Darren Abate)
AP Photo/Darren Abate AP PHOTO/DARREN ABATE

Ο Manu Ginobili κλήθηκε να πει "Αντετοκούνμπο". Και δεν είχε κανένα πρόβλημα να προφέρει το όνομα του Γιάννη χωρίς να κάνει σαρδάμ.

Ο Manu Ginobili δεν έχει πρόβλημα να προφέρει το όνομα "Αντετοκούνμπο". Μπορεί να έχει πρόβλημα να τον μαρκάρει, όπως εξάλλου και όλο το ΝΒΑ, αλλά δεν έχει πρόβλημα να προφέρει το όνομά του!

Μιλώντας από το προπονητικό κέντρο των Spurs ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (11/11) με τους Bucks, ο Αργεντινός γκαρντ κλήθηκε από έναν δημοσιογράφο να πει το επίθετο του Γιάννη. Και δεν δίστασε ούτε δευτερόλεπτο πριν το πει, για να συμπληρώσει " υποθέτω ότι έτσι το λένε. Ρωτήστε τον ίδιο. Κανείς δεν ξέρει έτσι δεν είναι;". Και τότε έκανε ένα υπέροχο κοπλιμέντο για τον Γιάννη: " Όποτε αρχίζουμε να ανησυχούμε επειδή θα τον έχουμε αντίπαλο, τότε είναι που μαθαίνουμε πώς να προφέρουμε το όνομά του. Πολύ γρήγορα δηλαδή"!

Στην συνέχεια, δε, αποθέωσε τον Γιάννη, λέγοντας πως " ειναι απίστευτος με το μάκρος που έχει, τον τρόπο που χειρίζεται την μπάλα και βλέπει το γήπεδο. Η ιδέα για όποιον τον μαρκάρει είναι να τον υποχρεώσει να σουτάρει υπό πίεση μακρινά δίποντα. Όταν φτάνει κοντά στο καλάθι είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις, επειδή όταν έρχεται με φόρα χρειάζεται δύο παίκτες για να τον μαρκάρεις. Φέρνει κάτι καινούριο στο ΝΒΑ και πρέπει να προσαρμοστούμε, όπως κάναμε και με άλλους παίκτες, όπως όταν ήρθε ο Kevin Durant ή ο LeBron. Πάντα θα εμφανίζεται κάτι καινούριο. Η ίδια η λίγκα προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτόν"!

Δείτε το σχετικό VIDEO:


AP Photo/Darren Abate
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ