NBA

Ο Curry νίκησε τον Paul και σε τηλεπαιχνίδι!

Ο Curry νίκησε τον Paul και σε τηλεπαιχνίδι!

Οι οικογένειες των Stephen Curry και Chris Paul τέθηκαν αντιμέτωπες στο γνωστό τηλεπαιχνίδι "Family Feud" στις ΗΠΑ, με τον σταρ των Warriors να αναδεικνύεται νικητής και εκτός παρκέ.

Πριν από μερικές εβδομάδες οι Stephen Curry και Chris Paul τέθηκαν αντιμέτωποι στους Τελικούς της Δύσης στο πλαίσιο της σειράς των Warriors με τους Rockets, με τον πρώτο να παίρνει την πρόκριση με 4-3 νίκες με ανατροπή από το 2-3, αν και αξίζει να αναφερθεί ότι ο δεύτερος δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Λίγο καιρό αργότερα ο Paul είχε την ευκαιρία να πάρει... ρεβάνς σε τηλεπαιχνίδι, αλλά την έχασε.

Οι δύο σταρ και οι οικογένειές τους αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της εκπομπής "Family Feud", την οποία στην Ελλάδα μάθαμε αρχικά ως "Κόντρες" με τον Βλάση Μπονάτσο και "Κόντρα Πλακέ" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο πριν αργότερα γίνει γνωστή ως "Άκου τι είπαν" με τον Χρήστο Φερεντίνο. Εκεί λοιπόν, έπειτα από μεγάλη μάχη, ο Curry και η οικογένειά του πήραν τη νίκη, αφήνοντας με το... παράπονο τον Chris Paul!

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην συνέχεια στον τελικό διαγωνίστηκαν ο Curry και η σύζυγός του, Ayesha, κατακτώντας το χρηματικό έπαθλο ύψους 25.000 δολαρίων για φιλανθρωπικό σκοπό και μάλιστα με... άνεση. Φρόντισε για αυτό η Ayesha, η οποία συγκέντρωσε 194 πόντους (από τους 200 που απαιτούνται!) με τις απαντήσεις της, με τον Curry ακολούθως να ολοκληρώνει την δουλειά!

Δείτε VIDEOS από την εκπομπή:











TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ