NBA

Ο Clarkson πέταξε τη μπάλα στον Saric επειδή... σκόραρε

Ο Clarkson πέταξε τη μπάλα στον Saric επειδή... σκόραρε

Δείτε την (υπερβολική) αντίδραση του Jordan Clarkson στον αγώνα Cavaliers-76ers επειδή ο Dario Saric σκόραρε στο τέλος -αντί να κρατήσει τη μπάλα για να τελειώσει το παιχνίδι (VIDEO).

Σύμφωνα με τον άγραφο κανόνα του ΝΒΑ, στο τέλος των αγώνων που έχουν κριθεί, η ομάδα που προηγείται στο σκορ και έχει εξασφαλίσει τη νίκη, δεν εκδηλώνει την τελευταία επίθεσή της. Αφήνει το χρόνο να κυλήσει, ανταλλάσσει χειραψίες με τους αντιπάλους και όλοι πάνε σπίτια τους. Ο Dario Saric δεν έκανε κάτι τέτοιο στον αγώνα των Sixers με τους Cavaliers . Και δέχτηκε την μπάλα στην πλάτη από τον Jordan Clarkson!

Απέμειναν λιγότερο από 12,2 δευτερόλεπτα όταν ο Saric είδε ανοιχτό διάδρομο και κάρφωσε ανενόχλητος, θίγοντας προφανώς τον Clarkson. Ο γκαρντ των Cavs του έριξε λοιπόν τη μπάλα στην πλάτη εμφανώς εκνευρισμένος και μετά κατευθύνθηκε προς το μέρος του, πριν μπει στη μέση ο Joel Embiid. Ο Clarkson αποβλήθηκε αμέσως από τον διαιτητή που βρισκόταν μπροστά στη φάση και τίποτα παραπάνω δεν συνέβη, πέρα από κάποια λόγια που αντάλλαξαν οι παίκτες των δύο ομάδων.

" Εάν κάποιος πει κάτι διαφορετικό, εκτός του ότι θα έκανε το ίδιο, θα έλεγε ψέμματα. Ειδικά στο συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού. Όλοι ξέρουν τι συμβαίνει", σχολίασε ο Clarkson, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την επίμαχη φάση. Ο Saric είπε από τη μεριά του: " Δεν έκανα κάτι για να προσβάλω τον οργανισμό των Cavs. Με εξέπληξε η αντίδρασή του. Το να τρελαίνεσαι για κάτι τέτοιο με κάποιον, είναι λίγο παράξενο, ωστόσο θέλω να απολογηθώ στον οργανισμό, σε αυτούς και στους θεατές".

Παρακολουθήστε τι έγινε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ