NBA

Ο Chris Paul χρεώθηκε με λάθος επειδή έκανε high-5 με τη μαμά του Harden!

Ο Chris Paul χρεώθηκε με λάθος επειδή έκανε high-5 με τη μαμά του Harden!
GETTY IMAGES

Τρελό σκηνικό στο φινάλε του αγώνα των Rockets με τους Jazz, με τον Chris Paul να κάνει high-5 με τη μαμά του James Harden για να πανηγυρίσει την διαφαινόμενη νίκη και να χρεώνεται με παράβαση!

Ένα από τα πιο περίεργα φετινά σκηνικά έγινε στον αγώνα των Rockets με τους Jazz στην Utah ( νίκη των πρώτων με 96-85 ) με πρωταγωνιστή τον Chris Paul, ο οποίος χρεώθηκε με την πιο περίεργη παράβαση την φετινή σεζόν για ένα... high-5 με τη μαμά του James Harden!

Με το παιχνίδι να οδεύει προς το τέλος του και τον τελικό νικητή να έχει κριθεί, ο σταρ των Rockets είχε την μπάλα στα χέρια του και άρχισε να ντριμπλάρει μέχρι να τελειώσει ο χρόνος της επίθεσης χωρίς να σκοπεύει να σουτάρει. Τότε όμως σηκώθηκε από την θέση της δίπλα στο παρκέ η μαμά του James Harden και σήκωσε το χέρι της για να κάνουν high-5 με τον Paul να ανταποκρίνεται. Ο διαιτητής που ήταν δίπλα στην φάση ωστόσο τον χρέωσε τότε με παράβαση, αφού θεωρητικά από την στιγμή που ο Paul αντάλλαξε χειραψία μαζί της βρέθηκε εκτός ορίων του γηπέδου! Υπερβολη; Πιθανότατα, αλλά με βάση το γράμμα του νόμου αυτή η απόφαση ήταν η σωστή.

Δείτε το τρομερά σπάνιο σκηνικό που έγινε στο VIDEO που παρατίθεται:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ