NBA

Ο Butler αγριοκοίταξε συμπαίκτη του που κάρφωσε περνώντας από πάνω του!

Ο Butler αγριοκοίταξε συμπαίκτη του που κάρφωσε περνώντας από πάνω του!

Τρελή φάση έγινε στον αγώνα των Wolves με τους Lakers, όταν ο Towns πέρασε πάνω από τον (συμπαίκτη) του Jimmy Butler για να καρφώσει. Όλα τα λεφτά η αντίδραση του δεύτερου!

Ο Jimmy Butler επέστρεψε στην δράση και ήταν εκ των κορυφαίων των Wolves στη νίκη τους με 113-96 επί των Lakers . Κατά την διάρκεια του αγώνα ωστόσο ο Butler κατάφερε να γίνει viral για μία αντίδρασή του σε κάρφωμα συμπαίκτη του, ο οποίος έκανε το "λάθος" να περάσει από πάνω του (!) για να καρφώσει!

Ο λόγος για τον Karl-Anthony Towns, ο οποίος βλέποντας τον Butler να αστοχεί σε σουτ πήρε φόρα και έκανε ένα τρομερό φόλοου κάρφωμα. Η λεπτομέρεια της υπόθεσης όμως ήταν ότι ο Butler προσπαθούσε από την πλευρά του να διεκδικήσει το επιθετικό ριμπάουντ, μέχρι που είδε ξαφνικά τον συμπαίκτη του να περνάει από πάνω του! Και η αντίδρασή του ήταν όλα τα λεφτά, προκαλώντας έναν μικρό πανικό στα social media.

Δείτε την σχετική φάση μέσα από δύο VIDEOS, με το δεύτερο VIDEO να έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αντίδραση του Butler μετά την εξέλιξη της φάσης:



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ