NBA

Ο Brook Lopez έκανε δύο σερί air-ball από την γραμμή των βολών!

Los Angeles Lakers center Brook Lopez reacts after making a 3-pointer during the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Friday, Nov. 3, 2017, in Los Angeles. (AP Photo/Ryan Kang)
AP Photo/Ryan Kang AP PHOTO/RYAN KANG

Ο Brook Lopez των Lakers, ένας παίκτης με ποσοστό καριέρας κοντά στο 80% από την γραμμή των βολών, τρέλανε κόσμο (από την ανάποδη), αφού έκανε δύο σερί air-ball από την γραμμή των βολών!

Το να κάνει ένας παίκτης air-ball από την γραμμή των βολών δεν είναι περίεργο. Το να κάνει δύο σερί air-ball είναι σπάνιο. Το να κάνει όμως ένας παίκτης με ποσοστό καριέρας 79.4% δύο σερί air-ball είναι μάλλον αδύνατο. Ο Brook Lopez όμως κατάφερε να κάνει το αδύνατο... δυνατό!

Στον αγώνα των Lakers με τους Cavaliers ο έμπειρος σέντερ στήθηκε στην γραμμή των βολών και ενώ έμοιαζε ήρεμος, έκανε δύο σερί air-ball! Όπως είναι λογικό, το συγκεκριμένο σκηνικό έκανε τρομερή εντύπωση σε όλους, με πρώτους τους σχολιαστές του αγώνα, οι οποίοι δεν έκρυψαν την έκπληξή τους!

Δείτε το σχετικό VIDEO, με τον σχολιαστή που περιγράφει να είναι ο θρυλικός Reggie Miller, ο οποίος όταν είδε τον Lopez να κάνει το δεύτερο air-ball αναφώνησε "Ω Θεέ μου, τι γίνεται στο μυαλό του Brook Lopez;"


AP Photo/Ryan Kang
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ