NBA

Ο Bill Russell έκανε άσεμνη χειρονoμία on air στον Barkley!

Bill Russell arrives at the NBA Awards on Monday, June 25, 2018, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Photo by Richard Shotwell/Invision/AP PHOTO BY RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Ο Bill Russell ξεχάστηκε προς στιγμήν στα NBA Awards, με αποτέλεσμα να κάνει μία πασίγνωστη άσεμνη χειρονομία με αποδέκτη τον Charles Barkley, προκαλώντας πολύ γέλιο.

Ολα πήγαιναν μία χαρά στα ΝΒΑ Awards. Τα βραβεία μοιράζονταν φυσιολογικά, όλοι περνούσαν καλά. Και τότε ανέβηκε στην σκηνή ο Charles Barkley με τον Kareem Abdul-Jabbar, με τον "Sir Charles" να ευχαριστεί κατά την διάρκεια της ομιλίας του στον Bill Russell. Η κάμερα πήγε αμέσως στον θρύλο του ΝΒΑ, ο οποίος κοιτούσε τον Barkley και χαμογελούσε. Ενώ όμως όλοι ήταν συγκινημένοι, ο Russell αποφάσισε να κάνει πλάκα στον Barkley, σηκώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο, προκαλώντας πολύ γέλιο!

Ο 84χρονος Russell ήθελε να κάνει πλάκα στον Barkley, αλλά προφανώς δεν είχε αντιληφθεί την κάμερα. Παρόλα αυτά έμεινε ψύχραιμος, γράφοντας στο twitter λίγο αργότερα: " Συγνώμη από όλους, ξέχασα ότι βρισκόμουν σε Live TV και δεν μπορώ απλώς να αντισταθώ όποτε βλέπω τον Charles, είναι αγνό ένστικτο".

Όπως γίνεται σαφές, στο twitter επικράτησε πανικός στην συνέχεια, με πολύ κόσμο να κάνει πλάκα στον Russell.

Δείτε το σχετικό VIDEO με την χειρονομία του θρύλου του ΝΒΑ:



Photo by Richard Shotwell/Invision/AP
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ