NBA

O 5χρονος Tavaris επέστρεψε!

O 5χρονος Tavaris επέστρεψε!

Τέσσερις μήνες μετά την... πρεμιέρα του στο ΝΒΑ, ο απίστευτος 5χρονος Tavaris Jones επέστρεψε και χόρεψε στον τρίτο ανατολικό τελικό μεταξύ των Cavaliers και των Celtics (VIDEO).

Ο Ταβάρις Τζόουνς είναι 5 ετών, ζει με τους γονείς του στο Detroit και είχε εντυπωσιάσει τους πάντες τον περασμένο Ιανουάριο, όταν εμφανίστηκε στο κέντρο της Quicken Loans Arena του Cleveland και άρχισε να χορεύει στο ημίχρονο της αναμέτρησης Cavaliers-Warriors. Μαντέψτε. Τέσσερις μήνες μετά ο απίστευτος πιτσιρίκος επέστρεψε στο Cleveland και παρέδωσε νέο σόου στον τρίτο ανατολικό τελικό μεταξύ των Cavaliers και των Celtics.

Αυτή η φορά η παρουσία του 5χρονου συνέπεσε μάλιστα και με μία εμφατική νίκη των Cavaliers, οι οποίοι συνέτριψαν τους Celtics 116-86 και μείωσαν τους ανατολικούς τελικούς σε 1-2. Τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο μικρός Tavaris (που έγινε διάσημος αρχικά από την παρουσία του στο σόου της Ellen DeGeneres) είχε κάνει την... πρεμιέρα του στο ΝΒΑ, οι Cavaliers είχαν γνωρίσει εντός έδρας ήττα από τους Golden State Warriors με 108-118.

Δείτε το χορευτικό σόου του 5χρονου πιτσιρικά από το Detroit:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ