NBA

Ντιλέινι για Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα

Atlanta Hawks' Malcolm Delaney (5) passes the ball as Charlotte Hornets' Kemba Walker (15) defends during the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, March 20, 2017. The Hornets won 105-90. (AP Photo/Chuck Burton)
Atlanta Hawks' Malcolm Delaney (5) passes the ball as Charlotte Hornets' Kemba Walker (15) defends during the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, March 20, 2017. The Hornets won 105-90. (AP Photo/Chuck Burton) AP

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι πέρασε το βράδυ του απαντώντας σε ερωτήσεις που του γίνονταν στο Twitter, σχολιάζοντας το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για εκείνον, αλλά και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είχε ελεύθερο χρόνο το βράδυ του Σαββάτου (8/7), όπως φαίνεται. Ελεύθερο χρόνο που αποφάσισε να διαθέσει για να απαντήσει σε ερωτήσεις των "φίλων" του στο Twitter, οι οποίοι του θέλησαν να μάθουν αρκετά από αυτά που έχει στο μυαλό του ο γκαρντ των Atlanta Hawks, κι άλλα που αφορούν στο παρελθόν του.

Για παράδειγμα, ένας φίλος του Παναθηναϊκού ζήτησε να μάθει αν έχει στα χέρια του πρόταση από το "τριφύλλι". Δεν απάντησε με σαφήνεια βέβαια, αφού αρκέστηκε σε ένα "μπορεί", δίχως να λύσει τις όποιες απορίες υπήρχαν για το συγκεκριμένο ζήτημα. Πρόσφατα βέβαια -πάλι στο Twitter- έριξε "πόρτα" σε κάθε ενδιαφερόμενο από την Ευρώπη !

Ντιλέινι για Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα

Όσον αφορά στα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Ευρώπης, στάθηκε στην "πολλή προπόνηση, μεγάλη σεζόν και τα περισσότερα ταξίδια δεν είναι ωραία".

Ντιλέινι για Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα

Όταν ρωτήθηκε για τους πέντε καλύτερους παίκτες της EuroLeague που έχει αντιμετωπίσει, προτίμησε να αναφερθεί μόνο σε παίκτες από την Ευρώπη, ξεχωρίζοντας τους Μίλος Τεόντοσιτς, Νάντο Ντε Κολό, Βασίλη Σπανούλη, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Σέρχιο Γιουλ.

Ντιλέινι για Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα

Ενώ αναφορικά με την άποψή του για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, είπε πως "είναι ο αγαπημένος μου προπονητής από την Ευρώπη. Με άφησε να παίξω με το δικό μου στυλ, με ενθάρρυνε. Μαζί του είχα την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου".

Ντιλέινι για Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα

Κάπως έτσι, μοιάζει φυσιολογικό αυτό που ανάφερε σχετικά με την ευρωπαϊκή ομάδα στην οποία θα συνέχιζε πέρσι την καριέρα του, αν δεν προέκυπτε η πρόταση των Atlanta Hawks. Φυσικά, μίλησε για την Μπαρτσελόνα!

Ντιλέινι για Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα

Photo Credits: AP Photo/Chuck Burton

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ