NBA

Νέο χειρουργείο για τον γιο του ιδιοκτήτη των Cavaliers

Cleveland Cavaliers owner Dan Gilbert poses with his son Nick Gilbert after winning the NBA basketball draft lottery, Tuesday, May 21, 2013 in New York. (AP Photo/Jason DeCrow)
Cleveland Cavaliers owner Dan Gilbert poses with his son Nick Gilbert after winning the NBA basketball draft lottery, Tuesday, May 21, 2013 in New York. (AP Photo/Jason DeCrow) AP

Για δεύτερη φορά στη ζωή του, ο γιος του ιδιοκτήτη των Cleveland Cavaliers, Nick Gilbert, θα υποχρεωθεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο.

Μία από τις ιστορίες που εξελίσσονται στα παρασκήνια του ΝΒΑ εδώ και πολλά χρόνια αφορά στον γιο του ιδιοκτήτη των Cleveland Cavaliers, Dan Gilbert. Ο Nick Gilbert, που σήμερα είναι 19 ετών, καλείται να υποβληθεί για δεύτερη φορά τη ζωή του σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο.

Όπως αναφέρει το ESPN, πριν από περίπου δέκα χρόνια έκανε την πρώτη του επέμβαση στον εγκέφαλο, ενώ εδώ και δεκαπέντε χρόνια υποβάλλεται -κατά καιρούς- σε χημειοθεραπείες, προκειμένου να νικήσει τη νευροϊνωμάτωση, από την οποία πάσχει εκ γενετής. Πρόκειται για μια νευρολογική διαταραχή (γνωστή και ως "νόσος του Ρεκλινχάουνζεν") κατά την οποία υπάρχει μετάλλαξη γονιδίων και συνεπώς σε δυσλειτουργία των αντίστοιχων πρωτεϊνών.

Προκειμένου να βοηθήσει παιδιά που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με τον γιο του, ο Dan Gilbert έχει δημιουργήσει δύο κλινικές γι αυτόν τον σκοπό στην Washington και το Tel Aviv.

AP Photo/Jason DeCrow

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ