Μικτές τουαλέτες στο Σακραμέντο! - NBA Greece - SPORT 24
NBA GREECE

Μικτές τουαλέτες στο Σακραμέντο!

Μικτές τουαλέτες στο Σακραμέντο!

Το Golden I Center θα κάνει αύριο τα εγκαίνια του στο Σακραμέντο και πέρα από πάρα πολλές ανέσεις, θα περιέχει και μία καινοτομία: μικτές τουαλέτες!

Έπειτα από 28 χρόνια οι Kings άλλαξαν έδρα φέτος. Το νεότευκτο Golden 1 Center θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή και δεν πρόκειται απλά για ένα από τα πλέον υπερσύγχρονα κλειστά στάδια των ΗΠΑ, αλλά και το πρώτο που έχει... μικτές τουαλέτες!

Στη Silicon Valley μοιραζόμαστε μία κοινή φιλοσοφία. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, ποια είναι τα θρησκευτικά πιστεύω σου, οι σεξουαλικές προτιμήσεις και το χρώμα του δέρματος σου. Όλοι είναι καλοδεχούμενοι στην οικογένεια μας” λέει ο Vivek Ranadive στην εφημερίδα Advocate.

Οι κοινές τουαλέτες δεν είναι η μόνη καινοτομία του Golden 1 Center, το οποίο θα διαθέτει Wi-Fi... 17.000 πιο γρήγορο από το μέσο δίκτυο που χρησιμοποιούν στα αμερικανικά στάδια και το scoreboard του θα είναι σχεδόν όσο και το μήκος του παρκέ -φυσικά και το μεγαλύτερο σε όλη τη λίγκα!

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ONEMAN FOOD

ONEMAN FOOD

Το brunch του Odori είναι από άλλο πλανήτη

Ή έστω από άλλη χώρα, αφού πρεσβεύει το 'taste of Italy περισσότερο από οτιδήποτε έχεις φάει τις Κυριακές σου.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24