NBA

Μία ιδιαίτερη πρόταση γάμου!

Μία ιδιαίτερη πρόταση γάμου!

Στον αγώνα των Wolves με τους Spurs ένας τύπος βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του, με το τελικό αποτέλεσμα να τον δικαιώνει!

Έχουμε δει αρκετές πρωτότυπες προτάσεις γάμου στο παρελθόν εν ώρα αγώνα. Αυτό που έγινε στη Minnesota στον αγώνα με τους Spurs ( νίκη με 105-91 για το San Antonio ) δεν το έχουμε ξαναδεί όμως.

Ένας τύπος λοιπόν άφησε (εν μέρει) στην... τύχη την δυνατότητα να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του. Πώς; Οργανώνοντας μία από τις πλέον πρωτότυπες προτάσεις γάμου που έχουν γίνει.

Με τους Wolves να είναι και αυτοί στο... κόλπο, η κοπέλα του παλικαριού επιλέχθηκε για να κατέβει στο παρκέ για ένα από τα καθιερωμένα παιχνίδια που γίνονται στο ΝΒΑ στα τάιμ-άουτ των αγώνων. Το παιχνίδι που παίχτηκε λοιπόν έμοιαζε με το αντίστοιχο "Μεγάλο παζάρι" που βλέπαμε κάποτε στην χώρα μας. Δύο συμμετέχοντες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, καλούνταν να επιλέξουν ανάμεσα από τρία κουτιά για να κερδίσουν κάποιο δώρο, με ένα από τα τρία κουτιά να μην έχει τίποτα.

Πρώτος λοιπόν επέλεξε ο άνδρας, ο οποίος επέλεξε το κουτί Νο3, μέσα στο οποίο υπήρχε μία φανέλα του Zach LaVine. Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν θέλει να το αλλάξει με το κουτί Νο1, ο ίδιος απάντησε αρνητικά. Και μετά ήρθε η σειρά της κοπέλας. Και επέλεξε το κουτί Νο2. Και από μέσα βγήκε το αγόρι της με ένα δακτυλίδι, κάνοντάς της πρόταση γάμου μέσα σε αποθέωση! Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν η κοπέλα (ή ακόμα χειρότερα το παλικάρι που επέλεγε πριν από αυτήν) διάλεγε το κουτί Νο1. Η πρόταση πάντως έγινε δεχτή. Δείτε το σχετικό βίντεο!

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ