NBA

Μετακομίζει στη Utah ο Κατσικάρης

Μετακομίζει στη Utah ο Κατσικάρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κοντά στη μετακίνησή του στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Utah Jazz βρίσκεται ο Φώτης Κατσικάρης, ο οποίος θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα εργαστεί σε τεχνικό επιτελείο ομάδας από το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα για το ΝΒΑ είναι ο Φώτης Κατσικάρης! Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Utah Jazz, όντας έτοιμος να αποτελέσει τον πρώτο Έλληνα που θα μετακομίσει στις ΗΠΑ για να εργαστεί στο τεχνικό επιτελείο ομάδας από το ΝΒΑ.

Ο έμπειρος τεχνικός απέρριψε πριν από μερικές ημέρες πρόταση της Ουνικάχα Μάλαγα, ακριβώς γιατί περίμενε κάτι... εξαιρετικό από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αυτό το "εξαιρετικό" αποδεικνύεται πως είναι η προοπτική να εργαστεί στη Utah, ως μέλος του επιτελείου του Quin Snyder.

Η πλευρά του Φώτη Κατσικάρη είναι κοντά σε συμφωνία με τους "Μορμόνους", με τον "γάμο" να αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Στην Ευρώπη, ο Φώτης Κατσικάρης εργάστηκε τα τελευταία χρόνια σε Τενερίφη, Μούρθια, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Χαπόελ Ιερουσαλήμ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ