NBA

Με το γαμπριάτικο σακάκι στη συνέντευξη Τύπου ο McConnell

Με το γαμπριάτικο σακάκι στη συνέντευξη Τύπου ο McConnell

Ο TJ McConnell προκάλεσε αίσθηση στις exit interviews των Philadelphia 76ers. Όχι με αυτά που είπε, αλλά με αυτά που φορούσε (VIDEO).

Ο TJ McConnell ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα στην τελευταία συνέντευξη Τύπου της χρονιάς στην Philadelphia. Οι περισσότεροι παίκτες των 76ers εμφανίστηκαν ντυμένοι casual, καθημερινά. Ο μπακ-απ πόιντ γκαρντ της "Philly", όμως, πήγε ντυμένος με σακάκι. Με το γαμπριάτικο σακάκι για την ακρίβεια!

" Προσπαθώ απλά να είμαι επαγγελματίας. Όταν βλέπω τη λέξη «συνέντευξη» δεν σκέφτομαι ποτέ να πάω κάπου με φόρμες ή σορτσάκι. Έτσι το σκέφτηκα. Έβαλα το γαμπριάτικο σακάκι και ήρθα προσπαθώντας να εντυπωσιάσω τον Bryant (Colangelo) και τον Brett (Brown). Είναι ακριβώς το σακάκι με το οποίο παντρεύτηκα", είπε ο McConnell, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την επιλογή ένδυσης που έκανε για την exit interview.

Παρότι είχε μπροστά του τον Markelle Fultz, νούμερο 1 στο περσινό Draft, ο 26χρονος γκαρντ ήταν ο μπακ-απ του Ben Simmons στα playoffs. Μάλιστα, στα τελευταία δύο παιχνίδια της σειράς με τη Βοστώνη, προωθήθηκε στην αρχική πεντάδα αντί του Robert Covington. Την επόμενη χρονιά οι 76ers έχουν οψιόν να τον κρατήσουν για άλλον ένα χρόνο έναντι μόλις 1,6 εκατομμυρίου δολαρίων.


Photo credits: AP Photo/Matt Slocum
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ